Актуално Какво ще се случи...

Изместват Деси Банова?

Добави коментар

Хубавицата Гери (Милена Маркова) е на път да стане синоптичка в Нова телевизия и да измести Деси Банова от екрана
Хубавицата Гери (Милена Маркова) е на път да стане синоптичка в Нова телевизия и да измести Деси Банова от екрана – поне в следващия епизод на „Етажна собственост” на 10. май.

Изместват Деси Банова?

Гери е напълно убедена в способностите и чара си и се подготвя за стремглава кариера в телевизията. За да е по-сигурна в своя успех, тя дори омайва режисьора на прогнозата за времето. Така вратите пред телевизионната ѝ кариера са широко отворени, а съседите са ужасно горди с нея! За радост на зрителите, в този епизод на „Етажна собственост” участва и истинската Деси Банова в ролята на себе си. Ще успее ли Гери да измести Деси и да сбъдне своята мечта да стане известна, ще разберем в четвъртък по Нова телевизия, когато ни очаква една от най-забавните прогнози за времето.

В същия епизод на „Етажна собственост” Шекспир се настанява в кв. „Надежда”.
Това не е шега, а самата истина, защото съседите от блок 25 изведнъж стават много културни, организирайки най-смешната и абсурдна театрална постановка, поставяна някога. Под строгата режисура на военния Джамбазов (Антон Радичев), се раждат новите „Ромео и Жулиета” – такива, каквито никога не сте си ги представяли. Стимулът на съседите да се посветят на театъра обаче е… чисто материален. Столична община обявява конкурс за финансиране на културни проекти по кварталите, а наградата е повече от съблазнителна – 20 000лв. Пари, от които съседите спешно се нуждаят, за да покрият натрупаните сметки за топла вода, която вече им е спряна. Затова те виждат в общинския конкурс единствения шанс да си набавят средствата за изплащане на дължимото.

Както винаги се получава, етажната собственост превръща всяко добро и полезно намерение в пълен цирк на абсурда.
Декорите липсват, костюмите не са съвсем готови, Ромео е скован от сценична треска, баба Цеца все не може да разбере, кога да се появи на сцената, а Жулиета зарязва целия театър минути преди старта на представлението! Ужасеният режисьор е просто пред припадък. Като за капак журито, което трябва да оцени културната програма, се оказва добре познатата на съседите пианистка Спиридонова (Мариета Петрова), която те неотдавна са изгонили от блока с решение на етажната собственост. Спиридонова вече работи в отдел „Култура” на общината, но не е забравила, как са я изхвърлили от блока.

Ще си отмъсти ли тя на бившите съседи или ще се смили над тях, за да спечелят голямата награда, предстои да разберем в четвъртък, на 10. май от 21ч. по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Етажна собственост

Какво ще се случи в „Етажна собственост 4. Нова надежда” в епизода на 16-ти май

Домоуправителят Величко изяден от акула?

С раждане започва сериалът „Етажна собственост 3. Новодомци”

„Етажна собственост” с фатално пътуване

Сватба в „Етажна собственост”?, четвъртък, на 10 ноември, от 21ч. по Нова ТВ!