В програмата

Филмов уикенд на измамниците по GTV

bTV COMEDY • 0/5

Филмов уикенд на измамниците по  GTV
Филмов уикенд на измамниците по GTV
Филмов уикенд на измамниците по  GTVИзмамници ще превземат ефира на GTV на 26-ти и 27-ми юли. Мачовци ще се правят на гейове, актьори ще се представят за свои загинали роднини, трети ще мамят застрахователи, четвърти ще се представят за извънбрачни синове на известни личности... това и още много предстои в специалния филмов уикенд на измамниците на GTV.

Сутринта в събота, от 08:00 часа, „Катарина дьо Бержерак” ще пише любовни писма от чуждо име, но ще влага много свои емоции. А накрая измамата й ще бъде разкрита!

В 13:00 часа един „Мачо под прикритие” ще трябва да се прави на гей, за да бъде нает на работа. Той ще преглътне гордостта си... но ще преглътне ли набезите на своите колеги, които наистина са гейове?
„Ферари” ще бъде разбито в 16:00 часа в „Пари или любов”, а шофьора Томас ще го подгонят застрахователи. За да изкара пари, той ще се направи на импотентен и ще заведе дело за компенсация... но ще трябва да заблуди сексапилната масажистка, която застрахователите пращат да провери „състоянието” му.

Женски гняв ще се развихри в 18:00 часа в „Отмъщението”, когато похитители ще отвлекат жената и любовницата на банкер. Двете веднага ще се хванат за гушите... но истинската буря предстои, когато банкерът зарязва и двете на милостта на похитителите заради своята секретарка!

В неделя от 13:00 часа възрастният богаташ Джак ще получи сърдечен удар в „Завещанието”, а роднините му ще са шокирани, че той не ги е споменал в завещанието си. Синът му – актьор – ще трябва да се представи за баща си и да промени „своето” завещание...

В 16:00 часа Феликс ще се представи за извънбрачния син на Кенеди в „Да се влюбиш в Кенеди”, но самият той ще се влюби в журналистката, която трябва да разследва случая...

Филмовият уикенд ще завърши в 18:00 часа с „Осъден на любов”, когато четири деца ще заведат дело срещо собствения си баща. Малките искат да изобличат новата му приятелка, която е с него само заради парите му...

Още за Да се влюбиш в Кенеди, Завещанието, Катарина дьо Бержерак, Мачо под прикритие, Отмъщението, Пари или любов

07:30
13.07.2020
Искрите на отмъщението - сериал
07:45
13.07.2020
Отмъщението на нитроманиаците - детски спортен филм на режисьора Масанек, 2015, с Георг Зулцер, Мая Лаутербах.
10:25
13.07.2020
НАСА: Неразгадани архиви (Series 2): Отмъщението на светулките (Episode 5)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Филмов уикенд на измамниците по GTV (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg