Актуално В програмата

Изкушения и неудобни въпроси в страстната седмица на „Черешката на тортата”

Добави коментар

В страстната седмица на „Черешката на тортата” ще има от всичко забранено – изобилие от храна, изкушения, моменти на близост, че дори и опит за атентат.
В страстната седмица на „Черешката на тортата” ще има от всичко забранено – изобилие от храна, изкушения, моменти на близост, че дори и опит за атентат. Богата предпразнична трапеза ще подреждат разследващият журналист на Нова ТВ Васил Иванов, водещият Ники Кънчев, депутатката Петя Раева, X Factor-ът Джийсън Брад Люис и актрисата Деси Тенекеджиева.
Черешката на тортата

Началото ще бъде ексцентрично, а домакин – човекът, който носи специален грим даже на вечеря – Людмил Августинов, или просто Джийсън. Оказва се, че X Factor-ът не само има много имена, но и много таланти, един от които безспорно е готвенето.

Васил Иванов ще покаже, че дори на маса, продължава да разследва и няма да изпусне възможността да зададе неудобни въпроси на депутатката Петя Раева. Те обаче ще поставят началото и на доста близки отношения между тях двамата.

Във вторник менюто ще е хем вкусно, хем постно, хем полезно. Зрителите ще бъдат на гости на депутатката от ДПС и експерт по здравословното хранене Петя Раева. Вечерята определено ще се хареса на гостите, и особено на Васил Иванов, който отново ще подложи домакинята на кръстосан разпит.

В сряда на кулинарен прицел ще бъде именно разследващият журналист на Нова ТВ. Той ще разкрие уникалната си рецепта за шопска салата и още по-ценното разкритие „Ако искате да спестите пари за домашен робот – просто се оженете”. Менюто и обслужването ще бъдат в стил „Балкантурист”, а непушачите от групата ще бъдат принудени да прибягнат до драстични мерки на протест – с противогаз. Въпреки това отношенията все повече ще се затоплят, а разговорите ще стават все по-лични.

На Велики четвъртък домакинът ще е едновременно и рожденик. Вместо торта обаче, Деси Тенекеджиева ще приготви „супата на клошарите”, макар и по френски. А един обикновен залък хляб ще донесе сериозни главоболия на ТОП репортера, който не се спира пред нищо.

Гости на Разпети петък ще посреща водещият Ники Кънчев
, но вместо 100 хиляди, ще им се падне сериозно изкушение – шоколадово суфле. Разбира се, няма да мине без сложни въпроси, които ще бъдат щедро възнаградени – с богата трапеза и изненада, която буквално ще разтопи сърцата на присъстващите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир