Актуално Търси се...

Ники Сотиров в Търси се…”, тази неделя от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Ники Сотиров играе пантомима и рисува портрети в студиото на „Търси се…”, тази неделя от 11:00 часа по bTV
Ники Сотиров играе пантомима и рисува портрети в студиото на „Търси се…”, тази неделя от 11:00 часа по bTV

Ники Сотиров в Търси се…”

Актьорът и звезда от сериала на bTV „Седем часа разлика” Ники Сотиров ще е специален гост в новото издание на шоуто „Търси се” тази неделя, 8 април, от 11 часа.  Коя е музата му, най-трудните периоди и философията в  живота му – зрителите ще научат това от най-близките му хора.

Ники ще чуе какво мисли за него екранната му съпруга - американката Анжела Родел. „Ники има свой личен стил и това най-много ми харесва. Кипи от енергия, работата с него е без нерви, без проблеми”, споделя Анджела. Тя ще провокира своя екранен партньор да изпълни една българска народна песен. Как ще се справи Ники – зрителите ще видят в неделя.

Ники Сотиров в Търси се…”

За първи път в „Търси се” зрителите ще видят и любимата жена на актьора – Анна Каридова, която ще разкаже за срещата и любовта си с Ники. „ Заедно сме от 8 години. Любовта ни започна на Великден. Ники е човек, който обича безумно живота, много е романтичен. Определено съм сигурна, че той е човекът, с когото искам да остана до края на живота си”, признава красивата Анна. Двамата с Ники са много различни като темперамент, но през всичките 8 години никога не са имали криза в отношенията. „Обичаме да излизаме, да обикаляме заведенията, да се срещаме с млади хора и пълноценно да изживяваме всичко”, допълва Анна.

Меги и Нели ще срещнат Ники и с неговата сестра Люси
, която ще признае, че той е нейната най-голяма опора в живота. „Аз непрекъснато се уча от него, най-вече на смирение. Той не пада духом никога, но има дни, в които съм го виждала много тъжен. Никога обаче не споделя тъгата си”, разкрива Люси. И тя ще поиска от Ники да пее, но този път една от песните на любимата им рок група.

Ники Сотиров в Търси се…”

За огромното си приятелство с Ники ще разкажат още певицата Камелия Тодорова и продуцентът Мартин Захариев, който ще го върне към най-голямата му страст – пантомимата. Зрителите ще видят таланта на Ники, който ще изиграе в студиото на предаването отдавна „забравен” етюд.
Ники Сотиров в Търси се…”

В края на предаването Ники Сотиров ще изяви още един свой талант – да рисува. В студиото ще влезе един от най-добрите приятели на актьора - художникът Иван Яхнаджиев и заедно ще нарисуват най-пъстрите портрети на двете водещи – Меги и Нели.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Ники Сотиров

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“