Архив Горещо

Истината, само истината и жените на Христо Сираков

Добави коментар

Христо Сираков в "Горещо". Оказва се, че прякорът му “100-те манекенки” вече не е актуален и новият му такъв е “Мечтателят”.
Тази събота, 7 април, от 22:10 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е един от най-желаните ергени в България – Христо Сираков. Оказва се, че прякорът му “100-те манекенки” вече не е актуален и новият му такъв е “Мечтателят”.

Истината, само истината и жените на Христо Сираков

Христо Сираков разказва защо бившата му съпруга е измислила прякора “100-те манекенки” още преди да се оженят. Според него няма човек, който да разбира женската логика: “Аз може да съм вече даже почти академик, но както беше казал Марко Семов за Япония – отиваш първия път в Япония и мислиш, че всичко ти е ясно, отиваш втория път и си казваш: “А бе, не! Май тука нещо става!”, отиваш третия път и си викаш: “Тука нищо не разбирам!”. Ей така е със жените!
Колкото повече, токова повече нищо не разбираш. Жените не са като хората – не можеш да ги оприличиш с нищо!”

Той споделя и рецептата си да бъде само с хубави жени: “Само с пари не става. Но и без пари не става! Много е лесно да имаш пари и да си купиш жена. Но аз моите жени не ги купувам. За да направя на някой подарък – трябва да го е заслужил!”

момичето на броя – “Мис България” за 2006 година Славена Вътова

Тази събота момичето на броя – “Мис България” за 2006 година Славена Вътова – коментира секс скандала, в който освен тя, бяха намесени и имената на Берлускони и Дарина Павлова и разкрива и истината за порно клипа. Славена обяснява кога и защо е коригирала бюста си, защо е избрала най-малкия възможен размер импланти и разкрива страхува ли се гърдите ѝ да не “гръмнат”.

„Горещо”, събота, 7 април 2012г., 22:10 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“