Актуално В програмата

От рокендрол до кръшно хоро в „Черешката на тортата”

Добави коментар

Следващата седмица кулинарното шоу „Черешката на тортата” ще поднесе богато меню, включващо рокендрол, аристократични ястия и кръшно хоро.
Следващата седмица кулинарното шоу „Черешката на тортата” ще поднесе богато меню, включващо рокендрол, аристократични ястия и кръшно хоро. Виновни за това ще бъдат актрисата от Народния театър Карла Рахал, радиоводещата Елена Бозова, най-добрият двойник на Краля – Цецо Елвиса, коафьорът Григори Кюлев – Гого и човекът „Сделка или не” Румен Луканов.

Първи масата ще сложи Цецо Елвиса. Той ще посрещне гостите си с кралска рокендрол трапеза, на която ще сервира дори любимите бургери на Елвис. Безспорен хит на вечерта ще се окаже специалният стол на удоволствията в дома му.

Във вторник домакин ще бъде радио гласът Елена Бозова
, известна на зрителите на „Черешката на тортата” с ролята си на кокалянски делфин от гостуването на Катето Евро. Тя ще приготви здравословно меню за гостите си, а те от своя страна ще я наградят с първо място в конкурса-изненада за вечерта.

В сряда гостите ще потънат в аристократичен разкош сред меню от кралски скариди и сьомга. В ролята на перфектен домакин зрителите ще видят актрисата Карла Рахал. За финал всички заедно ще дадат тон за песен и ще попеят, защото „който пее, зло не мисли”.

В четвъртък коафьорът на звездите Гого Кюлев ще покаже, че освен прически, може да прави и хляб. Изисканата му трапеза ще изненада всички гости, а вечерта ще приключи в клубна атмосфера.

Финал на кулинарната седмица ще постави водещият на „Сделка или не” Румен Луканов. Мястото на вечерята ще бъде не къде да е, а на сцената на телевизионната игра. Известният водещ ще направи своя дебют в кулинарията и ще се окаже истински майстор в приготвянето на палачинки. За десерт – байряк в студиото ще развее истински фолклорен ансамбъл, а гостите ще тропнат кръшно хоро.

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир