Какво ще се случи...

Таня Стоева поема грижите за сина на Милото

• От 0/5

Таня Стоева поема грижите за сина на Милото– в следващия епизод на „Седем часа разлика”, тази недел по bTV

Седем часа разлика

След като Роки беше арестуван за убийството на Миро, синът на Милото най-после ще бъде пуснат под гаранция в следващия епизод на „Седем часа разлика” – тази неделя, 18 март, от 20:00 часа по bTV. След престоя в ареста Роки е коренно променен, а съвестта на Таня я кара да го приюти, докато Милото е в болница.

Зрителите ще разберат дали момчето е готово да се изправи срещу родителя си или най-после ще тръгне по пътя на баща си.

Седем часа разлика

В Ню Йорк Боян продължава да се заяжда с Нина и да не вярва, че тя наистина е в трудно положение. Распутин се застъпва за певицата, но дали отношенията между двамата съдружници са толкова гладки и безоблачни, колкото изглеждат отстрани?

Седем часа разлика

Мая признава, че е ужасена да се върне в България, защото се страхува за своята сигурност и тази на майка си. По всичко изглежда, че отношенията й с Тео ще се променят – след всичко преживяно момичето започва да охладнява към приятеля си.


Тази неделя от 20:00 часа ще стане ясно и дали спец акцията за спасяването на Иванов ще бъде успешна или въпреки всички усилия, спасителният отряд ще закъснее. Разтърсващи екшън сцени и напрегнато очакване ще държат зрителите в напрежение в следващия епизод на „Седем часа разлика”.

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg