Архив Горещо

Гримьорът на звездите Мис Бони за формите на Анелия, Преслава, Камелия и Галена...

1 коментар

Гримьорът на звездите Мис Бони коментира и напрежението между Десислава и Софи Маринова по повод “Евровизия”: “Непристойно беше държанието на Десислава!
Тази събота, 17 март, от 21:50 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” отново е гримьорът на звездите Мис Бони. Съвсем очаквано първото му гостуване преди по-малко от месец разбуни духовете и предизвика много коментари и скандали. “Не очаквах, че толкова бързо ще се срещнем! Не очаквах, че хората по толкова вътрешно-емоционален начин ще приемат думите ми, защото аз съм бил винаги толкова открит.”

Гримьорът на звездите Мис Бони

Мис Бони разказва как са реагирали изпълнителите след участие му. Първата, която му се обадила още по време на предаването била Ивана: “Тя ме поздрави за откровеността, за смелостта да кажа истината право в очите на всички.” А Преслава отишла специално да го поздрави на наградите на “Планета”. Мис Бони коментира неприемливата реакция на публиката при обявяването на Преслава за “Певица на годината”: “Това беше ужасно държание на публиката!... Преслава е “Певица на годината”! Никой не може да върне това назад и не може да го оспори!”

Гримьорът си припомня първите си срещи с Галена и споделя впечатленията си за отношенията ѝ с Преслава.


Той коментира и напрежението между Десислава и Софи Маринова по повод “Евровизия”: “Непристойно беше държанието на Десислава! Това, че я наричат “вечната втора” си е лично неин проблем. Недостойно е това ти да излезеш след “Евровизия”, при положение, че губиш позицията си и да кажеш “Толкова много цигани ли има в Бълагрия?” Тези, които не познават Софи губят, че не я познават! А тези, които я познават, знаят колко чист човек е тя!”

Мис Бони разкрива последните новини около Мая, бившата половинка на Магапаса, която от години живее в Америка.
Той нарича Камелия “хамелеонът в попфолка” и твърди, че приятелят ѝ Цветин е “акумулаторът на автомобила” и двамата обмислят заедно всичките ѝ проекти.
Чувал ли се е Мис Бони след предаването с Мария и Алисия? Кои певици са вманиачени и коя говори за себе си в трето лице, смятайки се за звезда? И още: за формите на Анелия, Преслава, Камелия и Галена, за странностите на Десислава и Емилия и за неподражаемата Глория.

„Горещо”, събота, 17 март 2012г., 21:50 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“