Какво ще се случи...

Кой е отвлякъл прокурора Иванов? - 11 март, неделя от 20:00 часа в „Седем часа разлика”

• От 0/5

Истината за отвличането на Иванов – в следващия епизод на „Седем часа разлика” в неделя от 20:00 часа

От 11 март хитовата семейна сага „Седем часа разлика” се завръща в традиционния си ден на излъчване – неделя от 20:00 часа. В следващия епизод зрителите на bTV ще разберат кой е отвлякъл прокурора Иванов, какви са мотивите на похитителя и дали Иван ще оживее.

Състоянието на Милото остава критично, а най-близките му хора решават да го посетят в болницата, въпреки забраната на лекарите.

Посещението на Таня Стоева

Посещението на Таня Стоева обаче може да се окаже фатално за бившия й най-близък приятел. Какви са подбудите на съдийката и дали тя още вярва, че Милото е замесен в нападението над Мая, ще стане ясно тази неделя по bTV.

Нина Роси научава тъжната вест от Боян

Новините за престрелката прехвърлят Океана и Нина Роси научава тъжната вест от Боян. Певицата е съсипана заради покровителя си, но заради състоянието на майка си, която е тежко болна и се нуждае от скъпо лечение, тя насочва всичките си усилия в осигуряването на парите за лекарствата.

Междувременно, в Ню Йорк Аги е изправена пред тежък избор. Дали ще остане с годеника си Бай Юнал или ще предпочете да се върне в България с отдавна изгубената си любов – Васко, ще стане ясно в „Седем часа разлика” на 11 март от 20.00 часа по bTV.

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg