Архив Горещо

Ясновидска консултация в „Горещо”

Добави коментар

Най-скандалната ясновидка в България – Николета в Горещо, събота, 10 март, от 21:50 часа.

Тази събота, 10 март, от 21:50 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-скандалната ясновидка в България – Николета.

Николета

В първото за 2012 година издание на предаването тя предсказа трагедии в България, които месец по-късно се случиха.

“Тепърва колко още по-лоши неща ще се случват – нямаш идея! Те постепенно едно след друго идват... Много катастрофи – на автобуси, самолети. В глобален мащаб. Ще има земетръси!... Катаклизми ще има и ще се увеличават все повече и повече.” – предрича Николета.

Целият ми живот е бил ад - за да премина през седемте кръга на ада и да бъда оценена сега!... Минала съм през катастрофи, изнасилвания, побои...” – споделя Николета и разказва как баща ѝ се е опитал да я убие. Тя разказва за мъжа в живота си и за трудностите, през които са минали, за да останат заедно повече от петнайсет години.

Ясновидката говори за световната конспирация и заговора на илюминатите, за мрачното бъдеще на света, за магиите и наказанията, за волята и за съдбата, за връзките на известните – Валери и Николета, Вихра и Иван, Алисия и Ники Михайлов и за настоящето и бъдещето на политическия живот в България.

нощния живот на Коцето, но без жена му

Тази събота в “Горещо” – нощния живот на Коцето, но без жена му. Коцето коментира отношенията си с дуетната си половинка Преслава и разкрива защо двамата са се държали за ръце в колата. Той коментира семейния си живот и разказва за детето си, което вече му казва “тата”.

 

 

бизнесмен Цуни

За пръв път пред Венета Райкова известният бизнесмен Цуни разкрива наистина ли е гадже на Преслава. “Много добри приятели сме!” – казва Цуни и разкрива защо двамата са били заедно в Дубай.

„Горещо”, събота, 10 март 2012г., 21:50 часа, Нова телевизия.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“