Актуално Търси се...

Люси Станева за любовта си с певеца Стенли – в „Търси се…” тази неделя по bTV

Добави коментар

Младата певица и актриса Людмила Сланева ще бъде специален гост в следващото издание на ток шоуто „Търси се…” тази неделя, 11 март, от 11:00 часа по bTV.
Младата певица и актриса Людмила Сланева ще бъде специален гост в следващото издание на ток шоуто „Търси се…” тази неделя, 11 март, от 11:00 часа по bTV. Зрителите ще могат да надникнат в личния ѝ свят благодарение на най-близките ѝ хора.

Люси Станева

Първата от тях ще бъде с Ваня Щерева, една от най-близките приятелки на Люси, с която са съавтори на книгата „Мила Мерилин”. „Тя е малко затворен човек. Не е силна, много се колебае, нерешителна е. Отдава се прекалено много на другите и най-малко мисли за себе си”, разказва Ваня Щерева. Люси ще признае, че наистина времето на самата нея заема най-малко място в  живота й. „Щастлива съм когато се грижа за близките си”, признава певицата.

В „Търси се…” тя ще се срещне и със своя съпруг – певецът Станислав Сланев – Стенли.
Двамата се запознават в родния град на Люси – Тетевен, през 1994 година и след като тя идва да учи в София, любовта между тях се случва. Той твърди, че най-ценното в съпругата му е, че му е дала свободата да твори и да бъде себе си. Той ще разкаже и за 7-месечната раздяла с Люси и причината да станат отново семейство.
Люси Станева

В „Търси се…” певицата ще се срещне и със своята дъщеря – Никол, която ще я опише като изключително мила майка. „Понякога ми се кара. Но аз пък я критикувам, че прекалено много се гримира и понякога не ми харесва как се облича”, откровено ще признае малкото момиче.

Меги и Нели ще поднесат на Люси и една много емоционална за нея изненада.
Ще я пренесат в родния ѝ град Тетевен, където ще я срещнат с нейната майка Цветана. Тя ще разкаже, че като дете Люси е обичала сцената и често се затваряла в стаята си, за да пише в своя дневник.

Люси Станева

Последната изненада за Люси Сланева, която ще влезе в студиото на предаването ще бъде актрисата от „Пълна лудница” – Виктория Колева. За голямото им приятелство и чистотата, която носи – зрителите ще научат тази неделя в „Търси се…”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: