Актуално Какво ще се случи...

Какъв е окончателният избор на Мария Чеканова - сряда, 7 март в „Столичани в повече” по bTV

Добави коментар

С кого е избрала да бъде Мария Чеканова – с Андрей или Димо? Загадката ще бъде разгадана в сряда, 7 март от 21:00 часа в новия сезон на „Столичани в повече” по bTV.
С кого е избрала да бъде Мария Чеканова – с Андрей или Димо? Загадката ще бъде разгадана в сряда, 7 март от 21:00 часа в първия епизод от новия сезон на „Столичани в повече” по bTV. Зрителите ще разберат как са се развили събитията след злополучното сватбено тържество, което беше провалено от неочакваната поява на кметския син и как са се развили взаимоотношенията между двете фамилии след това.

Столичани в повече

В утрешната серия на поредицата Извор ще се включи в кампанията „Да изчистим България за 1 ден!”.  Част от любимите персонажи ще бъдат въоръжени с метли, ръкавици и ведро настроение, както и с хапливи коментари. Кметът Йордан и съпругата му Славея ще зарадват своите съграждани и със специална празнична програма, посветена на чистенето. Разбира се, мероприятието няма да бъде пропуснато от Рангел, който ще се намеси подобаващо в него.

Столичани в повече

Зрителите отново ще имат възможността да избират своя любима реплика от новите епизоди на „Столичани в повече”.  В изминалия сезон най-много гласове събра диалогът в изборната нощ между ПР-а на семейство Лютови – Калина и сервитьорката в кръчмата на Пламен Цеков. Поръчката на Калина „Едно уиски, 12-годишно” и отговорът на сервитьорката „Как 12-годишно?! Та тя, кръчмата, работи от 3 години” събраха най-много от гласовете на близо 40 хиляди потребители, които се включиха в забавната анкета.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“