Актуално В програмата

Миро играе благотворително на 8-ми март в „Сделка или не”

Добави коментар

На 8-ми март, международния ден на жената и майката, един от най-известните музикални изпълнители у нас ще играе благотворително в играта „Сделка или не” по Нова ТВ.
На 8-ми март, международния ден на жената и майката, един от най-известните музикални изпълнители у нас ще играе благотворително в играта „Сделка или не” по Нова ТВ.

Миро играе благотворително на 8-ми март в „Сделка или не”Мирослав Костадинов, известен просто като Миро, ще влезе в студиото на Румен Луканов, за да помогне за набирането на средства за кампанията „Приказка без край! Чудото си ти!”. Инициативата стартира преди година и има за цел се събере средства за закупуването на апаратура за детската онкохематологична болница в София, в която се лекуват над 80% от децата с онкологични заболявания в страната. Липсата на тази апаратура провокира многобройни дарителски кампании за набиране на средства, с които децата да бъдат изпращани на лечение в чужбина. За да бъдат те лекувани в България адекватно и навреме, са необходими 600 000 евро.

Сумата, която бившата половинка от дуета Каризма ще спечели, премервайки интуиция и късмет с банкера, ще бъде дарена в полза на кампанията. „Това е една игра. Осъзнаваме, че не можем само за една вечер да съберем цялата сума от 600 000 евро, но ако всеки един от нас е съпричастен към здравето на децата ни и изпрати поне един есемес, тогава приказката ще има щастлив край. Защото чудото е във всеки един от нас”, призовават продуцентите на играта „Сделка или не” от Blue Box Entertainment Румен Луканов и Атанас Маринов, които заедно с Нова ТВ подкрепят инициативата. „Ние не помагаме само на болните, а преди всичко на здравите, за да останат здрави!” – допълва и авторът и изпълнител на редица БГ хитове Миро.

Участието на чаровния изпълнител в „Сделка или не” зрителите ще могат да гледат на 08 март (четвъртък), от 18.00 ч. по Нова ТВ. Всеки, който има желание да подкрепи кампанията и да помогне на онкологично болните деца, може да изпрати sms с текст DMS Magic на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на Globul, Vivacom и M-Tel) срещу 1.20 лв. с  ДДС.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сделка или не

Банков служител спечели 50 000 лв. в „Сделка или не“

Ненчо Балабанов посреща новите участници в „Сделка или не“ на 4 септември

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

С нов водещ „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA

“Сделка или не” се завръща на 10 септември