Актуално На четири очи

„На четири очи” с президента Росен Плевнелиев

Добави коментар

Неделя, 04 март, 17:30 ч., гост на Цветанка Ризова ще бъде президентът Росен Плевнелиев
Неделя, 04 март, 17:30 ч., гост на Цветанка Ризова ще бъде президентът Росен Плевнелиев

„На четири очи” с президента Росен Плевнелиев | Сн. Булфото

Месец след официалното си встъпване в длъжност държавният глава ще отговаря на въпросите на Цветанка Ризова. С какво си спомня датата 4-ти септември 2011-та година, когато беше номиниран за кандидат на управляващата партия и дали днес би променил стратегията си по време на кампанията?

Чувства ли се вече на мястото си в голямата сграда на „Дондуков” и сънува ли магистрали далече от регионалното министерство? От какво беше продиктувана реакцията му срещу парламентарната комисия, която ще проверява помилванията и опрощаванията на вземания от тандема „Първанов - Марин” – само от искрено желание да се спазват законите, или от желание да опровергае тезата за „назначения” от Борисов президент? Какво има да каже по темата за полицейското насилие и напрежението между изпълнителната и съдебната власт?

С какво ядоса бившия шеф на Комисията за установяване на престъпно имущество, че Тодор Коларов го включи в мотивите си за оставка? Ще подпише ли указ по закона за гражданската конфискация, ако бъде приет в сегашния си вид, и дали би се съгласил с още по-рестриктивни текстове? За какви промени в изборното законодателство ще настоява? Как гледа на скандала с цените на лекарствата и има ли изход от задънената улица на българското здравеопазване? На чия страна застава в спора за регулирането на банковите лихви и как държавният глава може да помогне в битката с постоянното обедняване на нацията и все по-сериозното затъване на бизнеса в кризата? Защо се обяви „за” бонусите в момент, когато доходите в страната са замразени? И как изглежда българската матрица?

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На четири очи

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Нова ТВ уволни водещата Цветанка Ризова

„На четири очи” с Капка Сидерова, Стефан Софиянски и Кънчо Стойчев

„На четири очи” с Цветан Цветанов, Сергей Станишев, и бизнесменът Лукан Луканов

„На четири очи” със заместникът на Доган Христо Бисеров, лидерът на КТ „Подкрепа”, д-р Тренчев, и Жорж Ганчев