Какво ще се случи...

„Седем часа разлика” се завръща в ефира на bTV на най-българската дата – 3 март

• От 0/5


Българският сериал “Седем часа разлика” се завръща на най-българската дата – 3 март, от 20:00 часа по bTV

Българската семейна сага „Седем часа разлика” се завръща в ефира на bTV на най-българската дата – 3 март, от 20:00 часа. Тайните от миналото на героите ще бъдат разкрити, а ефектът ще бъде съдбоносен за всеки от тях.
Седем часа разлика”

Таня Стоева ще понесе последиците от разкритието, което направи пред Пол Станкофф  - дали ще се решат да кажат истината на Мая и как ще реагира тя, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”. Зрителите ще разберат и кой е отвлякъл Иванов, както и каква ще бъде съдбата на Милото след престрелката. В събитията в новия сезон се намесва и един образ от миналото – убитият Миро, който „посети” Таня Стоева и Гончев. Ще има ли възмездие и каква е мистерията около появата на мъртвеца?

Милото

В същото време събитията отвъд Океана ще се отразят много сериозно на съдбата на един от главните персонажи - Боян Стоев. Натали Станкофф ще трябва да понесе последиците от предложението си към него да отведе Анджи (Мая Стоева) далече от Ню Йорк. Разкритието на Разпутин, че не е инвалид, ще разтърси и много герои.

Гончев.

В епизодични роли във втори сезон на „Седем часа разлика” зрителите ще видят Софи Маринова и Устата. Те ще изиграят себе си, а как ще се вплетат в съдбите на героите, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата, които стартират на 3 март, в 20:00 часа, само по bTV.

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg