Актуално В програмата

Шарлатанка „лекува” рак срещу 1000 лева на сеанс

Добави коментар

Шарлатанка „лекува” рак срещу 1000 лева на сеанс – този уикенд в „Хрътките” по bTV Action
Шарлатанка „лекува” рак срещу 1000 лева на сеанс – този уикенд в „Хрътките” по bTV Action

Шарлатанка „лекува” рак срещу 1000 лева на сеанс – този уикенд в „Хрътките” по bTV ActionТази събота, 11 февруари от 20.00 часа, зрителите на bTV Action ще станат свидетели на истински екшън с измамница, която „лекува” рак срещу 1000 лева на сеанс, след като е разкрита от репортер под прикритие на „Хрътките” в присъствието на полицията. „Лечителката” обвинява онкоболните, че се подлагат на химиотерапия, а в деня на смъртта на Теодора Захариева пише в блога си, че защитничката на правата на онкоболните сама е предизвикала кончината , като не се е обърнала към нея. По тази тема на Валентина Войкова ще гостува една от най-дейните защитнички на правата на онкоболните - Ани Бонева. Как да различим измамниците от нетрадиционните медици – в студиото на „Хрътките” ще сподели д-р Петър Димков, внук на легендарния билкар.

Георги Харизанов, директор на „Напоителни системи”, ще коментира дали ще бъдат предотвратени нови „язовири – убийци”, а треньорът Станимир Станимиров ще сподели как състезателите по рафтинг могат да помогнат в случай на бедствие.
Експериментът на „Хрътките” в събота е „Бебешки плач в студа” - ще спрем или ще подминем безучастно?  

В неделното издание на разследващото предаване по bTV Action зрителите ще разберат дали православни служители са късали и горили икони с лика на Васил Левски. С „Хрътките” се свърза църковен служител, който твърди, че е бил свидетел на поругаването на лика на Дякона при свалянето на иконите от църквите.

Eкипът на „Хрътките” направи проверка и как търговците по пазарите съхраняват зеленчуците при минус 20 градуса. Какво купуваме - лед или домати, ще стане ясно в неделя, 12 февруари от 20.00 часа по bTV Action.

В „Предизвикателството” тази седмица ще се включи Коцето Калки, който ще покаже как реагира вегетарианец в месарница.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хрътките

„Хрътките”: Измами в ГУСВ и пътят на Българската православна църква

„Код: Криминално” и „Хрътките” отново тръгват по горещи следи

Финансови нарушения и пирамиди разкриха "Хрътките"

Десетки измамени и Баптистка църква в неделя, 20 май - „Хрътките”

„Хрътките” под прикритие в детската болница към Пирогов