В програмата

Банков обирджия гостува в „Преди обед” по bTV

• От 0/5

 Банков обирджия гостува за първи път в телевизионно студио  - утре от 9:30 часа в „Преди обед” по bTV Вторник, 7 февруари от 9:30 часа в „Преди обед” по bTV Деси и Кадиев ще посрещат за първи път в телевизионно студио един истински банков обирджия. Водещите ще разплетат вълнуващата история на един обир по български, който завършва с хепи енд.

През 1997 г. Стефан Чолаков прави най-елегантния обир на банка у нас - без изобщо да присъства, намирайки пробойна в банковата система. Задържан е ден по-късно, но той пише писма на най-големите банки в България и им обяснява какви са пропуските в системата им. Благодарение на това е осъден само на 4 години затвор. Сега, години след като излиза от затвора, работи от бялата страна на барикадата - освен редица други бизнеси, има и консултантска фирма в областта на банковата сигурност. Живее на 50 километра от София и казва, че е щастлив човек.

По темата в студиото на „Преди обед” ще гостува и журналистът Слави Ангелов, за да  разкаже на зрителите на bTV за някои от най-крупните и известни банкови обири в света.

Още за Преди обед

09:30
13.07.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:30
14.07.2020
Преди обед
09:30
14.07.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg