Актуално В програмата

400 души се явиха на същинския кастинг на „България търси талант”

Добави коментар

Тази неделя, 5 февруари, е последният снимачен ден от същинските кастинги на втория сезонна шоуто „България търси талант”

Тази неделя, 5 февруари, е последният снимачен ден от същинските кастинги на втория сезонна шоуто „България търси талант”. След близо един месец упорита работа журито и екипът нанай-успешното шоу за 2010 посрещнаха на сцената близо 400 души, които искаха да покажатна тях и на цяла България своя талант. За тези 4 седмици в студиото имаше много смях и сълзи,много весели и страшни моменти, опити за рекорди, сбъднати и разбити мечти.

Тази година публиката в студиото на „България търси талант” се превърна в четвъртия членна журито. По време на снимките на същинските кастинги хората в залата аплодираха бурно,отхвърляха безкомпромисно, опитваха се да повлияят на оценката на журито и да изкажатсвоето мнение за това какво те искат и наричат талант.

400 души се явиха на същинския кастинг на „България търси талант”

Подкрепа на журито в някои от снимачните дни оказаха и трима известни българи. Пръвна „горещия”стол до Маги, Любо и Хилда като гост жури седна една от най-големите звездина цирковия манеж Енчо Керязов. На помощ на журито при оценяването на талантитесе „притече” и актьорът Калин Сърменов. В компанията и под влиянието на Любен Дилов-син той много често се превъплащаваше в ролята на Милото, която изпълнява в сериала „Седемчаса разлика” и това провокира бурни както положителни, така и отрицателни реакции отстрана на публиката в студиото.

400 души се явиха на същинския кастинг на „България търси талант”

В един от последните снимачни дни на стола на журито седна и актрисата Ваня Цветкова. Дали чаровната „съдийка” остана все така строга и твърда при издаването на „присъди” илиповлияна от вечния позитивизъм и усмивка на Хилда Казасян, тя бе благоразположена къмталантите зрителите ще разберат скоро от ефира на bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя