В програмата

Героите от "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на летище "София"

0/5

Lost - Изгубени
Lost - Изгубени

Вчера вечерта герои от хитовия сериал “Lost - Изгубени” 4 се изгубиха на Терминал 2 на летище „София”. Десетки пристигащи на аерогарата се втурнаха да помагат и да търсят мястото, отбелязано на специална AXN карта, тъй като персонажите бързаха да стигнат навреме за премиерата на първия епизод от “Lost - Изгубени” 4 по екшън канала.С пристигането на любимците на зрителите на софийското летище стана ясно, че „Чакането свърши”, защото точно по същото време, 22:00 часа, започна първият епизод от четвъртия сезон на „Lost - Изгубени”. През целия ден един посрещач провокираше учудени погледи и безброй въпроси, тъй като стоеше наред с чакащите, държейки табела с надпис „Чакането свърши. От 6-ти април, всяка неделя от 22:00 ч. Само по AXN”. Организаторите от AXN споделиха, че повторение на акцията на летището няма да има. Но запалените фенове на сериала могат да гледат повторение на епизодите на „Lost – Изгубени” 4 всеки петък от 22,00 ч. само по AXN.

Нетрадиционната кампания за промотирането на четвъртия сезон на хитовия сериал    стартира на 2 април и ще продължи 20 дни. В нея се залага на пряка визуална релация между реалните актьори и хората, ангажирани в самата кампания. Дори дрехите, които носят, са досущ като оригиналните костюми от сериала. Шестимата главни  герои, Джак, Кейт, Сойер, Сун, Джин и Клеър, ще обхождат различни маршрути в София, опитвайки се да намерят верния път към дома - телевизия AXN. За тази цел те разполагат само с карта на острова, на който се изгубиха преди три сезона. На нея минувачите ще трябва да им посочват правилния път.

Организаторите споделиха интересни факти от кастинга по търсенето на актьорите, които се включиха в нетрадиционната кампания. Освен актьори, на кастинга се явиха и много запалени фенове на „Lost – Изгубени”, ангажирани в различни професионални сфери. Един от кандидатите, например, си взе неплатен отпуск от финансовата институция, в която работи, за да може да стане част от промоцията на любимия си сериал.

Още за Lost

12:09
26.02.2020
Baby Looney Tunes - Elements - Pair O' Dice Lost
16:09
26.02.2020
Baby Looney Tunes - Elements - Pair O' Dice Lost
16:00
29.02.2020
Кодът на дивата природа: Изгубената раса от гиганти (Code Of The Wild: Lost Race Of Giants) Крис и Кейси Кийфър пътуват до Еквадор в търсене на колония от гиганти. Те вървят през гъста джунгла в търсене на улики, които водят до изгубена цивилизация. (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg