Актуално В програмата

Героите от "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на летище "София"

Добави коментар

Вчера вечерта герои от хитовия сериал "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на Терминал 2 на летище "София"

Вчера вечерта герои от хитовия сериал “Lost - Изгубени” 4 се изгубиха на Терминал 2 на летище „София”. Десетки пристигащи на аерогарата се втурнаха да помагат и да търсят мястото, отбелязано на специална AXN карта, тъй като персонажите бързаха да стигнат навреме за премиерата на първия епизод от “Lost - Изгубени” 4 по екшън канала.



С пристигането на любимците на зрителите на софийското летище стана ясно, че „Чакането свърши”, защото точно по същото време, 22:00 часа, започна първият епизод от четвъртия сезон на „Lost - Изгубени”. През целия ден един посрещач провокираше учудени погледи и безброй въпроси, тъй като стоеше наред с чакащите, държейки табела с надпис „Чакането свърши. От 6-ти април, всяка неделя от 22:00 ч. Само по AXN”. Организаторите от AXN споделиха, че повторение на акцията на летището няма да има. Но запалените фенове на сериала могат да гледат повторение на епизодите на „Lost – Изгубени” 4 всеки петък от 22,00 ч. само по AXN.

Нетрадиционната кампания за промотирането на четвъртия сезон на хитовия сериал    стартира на 2 април и ще продължи 20 дни. В нея се залага на пряка визуална релация между реалните актьори и хората, ангажирани в самата кампания. Дори дрехите, които носят, са досущ като оригиналните костюми от сериала. Шестимата главни  герои, Джак, Кейт, Сойер, Сун, Джин и Клеър, ще обхождат различни маршрути в София, опитвайки се да намерят верния път към дома - телевизия AXN. За тази цел те разполагат само с карта на острова, на който се изгубиха преди три сезона. На нея минувачите ще трябва да им посочват правилния път.

Организаторите споделиха интересни факти от кастинга по търсенето на актьорите, които се включиха в нетрадиционната кампания. Освен актьори, на кастинга се явиха и много запалени фенове на „Lost – Изгубени”, ангажирани в различни професионални сфери. Един от кандидатите, например, си взе неплатен отпуск от финансовата институция, в която работи, за да може да стане част от промоцията на любимия си сериал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Lost

4 часа с финал на „Lost – Изгубени” - 2 август от 19:35 по AXN

AXN маратон с "Изгубени" 4