Актуално Какво ще се случи...

„Двама мъже и половина” се завръща в ефира на bTV на 4 февруари

Добави коментар

Носителят на пет награди Emmy „Двама мъже и половина” ще забавлява зрителите от 4 февруари, всяка събота, от 16:00 часа с премиерни за ефира на bTV епизоди.

Носителят на пет награди Emmy „Двама мъже и половина” ще забавлява зрителите от 4 февруари, всяка събота, от 16:00 часа с премиерни за ефира на bTV епизоди. Превърналият се в култов по цял свят сериал има десетки награди и номинации от различни церемонии и предизвика фурор сред феновете и медиите в редица държави още след излъчването на първите епизоди.

Чарли е прилично заможен ерген с къща на плажа, "Ягуар" в гаража и разнообразни жени в леглото.
Неговият прекрасен и фриволен живот в Малибу обаче е грубо и рязко нарушен от брат му, който е пълната му противоположност.

Алън е строг и старомоден, а след развода, отива да живее при Чарли. Попечителството над сина му Джейк е споделено и от време на време той отсяда в къщата на чичо си Чарли.

Животът им се усложнява и от присъствието на обзетата от мания за контрол егоцентрична майка и баба Евелин. Тя постоянно се меси в личния живот на синовете си.

Съпругата на Алън - Джудит - също не им спестява нищо, а ежедневните ѝ капризи допълнително усложняват обстановка в доскоро така спокойния ергенски дом на Чарли.

„Двама мъже и половина” се завръща в ефира на bTV на 4 февруари

В седми сезон на „Двама мъже и половина” Чарли е срещнал голямата любов в лицето на Челси. Дали непоправимият плейбой най-после ще свие гнездо или връзката им е обречена, независимо колко обича Челси, зрителите ще разберат от 4 февруари, всяка събота, от 16:00 часа в премиерни за ефира на bTV епизоди.

 

Драматични обрати, подправени с огромна доза смях, ще разсмиват до сълзи феновете на култовия сериал „Двама мъже и половина”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Двама мъже и половина

"Приятели", "Новите съседи" и "Двама мъже и половина" по bTV Comedy

На 19 февруари 2015 г. слагат край на "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн иска да се върне в сериала "Двама мъже и половина"

Мила Кунис в "Двама мъже и половина"

Аштън Къчър е новата звезда в премиерния 9-ти сезон на „Двама мъже и половина” по bTV