Актуално В програмата

Дългоочакваният осми сезон на „Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

Добави коментар

Любимецът на милиони зрители д-р Грегъри Хаус се завръща в ефира на Нова ТВ с дългоочаквания и премиерен за България осми сезон на „Д-р Хаус”.

Любимецът на милиони зрители д-р Грегъри Хаус се завръща в ефира на Нова ТВ с дългоочаквания и премиерен за България осми сезон на „Д-р Хаус”. Все така брутално откровен и язвителен, но и безупречен в диагнозите си, той ще продължава да разгадава медицински мистерии и да спасява човешки животи от 06 февруари, от понеделник до сряда, 20.00 ч.

Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

Какво обаче предстои за ексцентричния доктор в най-новия 8-ми сезон на поредицата?

 

Минали са няколко месеца, след като Хаус нахлу с колата си в дневната на Къди в последния епизод на седми сезон. Сега той излежава присъда в изправителния център в източен Ню Джърси под зоркото наблюдение на полицейски надзирател.

Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

 

В първия епизод на осми сезон Хаус ще бъде сериозно заплашен от лидера на затворническата банда и едновременно с това ще трябва да намери креативен начин да излекува затворник с необикновени симптоми. Впоследствие престоят му там ще бъде прекъснат от спешен медицински случай, който ще го върне отново в университетската болница "Принстън Плейнсбъроу". Хаус ще открие, че обстановката и йерархията в отдела за диагностика значително са се променили в негово отсъствие.

 


При необичайното си завръщане ексцентричният доктор е принуден да въведе нови методи на управление и да се справи с промените в екипа си.

 

„Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

 

В разгадаването на медицинските мистерии ще му помагат две нови попълнения в лицето на д-р Чи Парк (Шарлийн Йи) и чаровната д-р Джесика Адамс (Одет Анабел), с която Хаус се запознава в затвора. Участието си в сериала продължават и неврологът д-р Ерик Форман (Омар Епс), пластичният хирург д-р Крис Тауб (Питър Джейкъбсън), хирургът д-р Робърт Чейс (Джес Спенсър), както и довереникът и добър приятел на Хаус – д-р Джеймс Уилсън (Робърт Шон Ленард).

Според изданието на „Книгата на Гинес” за 2012 г., „Д-р Хаус” е обявен за най-популярния телевизионен сериал в света. Той е гледан от зашеметяващите 81,8 млн. души в 66 държави.

„Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

 

Впечатляващ е и списъкът с отличия, който поредицата е получила през годините – 5 награди Еми, включително награда за създателя и изпълнителен продуцент Дейвид Шор за сценарий, 25 номинации за Еми, сред които 4 за най-добър драматичен сериал и шест за Хю Лори (най-добра главна роля в драматичен сериал), две отличия "Златен глобус" за Хю Лори (най-добър актьор в телевизионен сериал) и две награди на Гилдията на телевизионните актьори отново за него (най-добра мъжка роля в драматичен сериал), номинация на Гилдията на телевизионните актьори, три номинации за Златен глобус за най-добра телевизионна драма, три номинации за най-добър драматичен сериал на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите и две награди на асоциацията за Омар Епс (най-добра поддържаща роля в драматичен сериал).

Сериалът е отличен от Американския филмов институт като една от телевизионните програми на годината, носител е на наградата "Пийбоди" за най-доброто от електронните медии, както и на три поредни награди на публиката за любима телевизионна драма, две награди на публиката за Хю Лори и две награди на Гилдията на сценаристите за епизодична драма.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Хаус

Доктор Хаус с концерт в България

Д-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуин

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция

Хю Лори може да е следващият водещ на „Америкън Айдъл”

В програмата: