Горещо

Ледената кралица Асдис Ран в "Горещо"

• От 0/5

В последната събота на януари, от 22:20 специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Ледената кралица Асдис Ран. Тя коментира сложното си в момента семейно положение и признава, че съпругът й играе в Исландия и тя е сама с дъщеря си в България.

Ледената кралица Асдис Ран

“Не живеем заедно, но официално не сме разделени. Все още сме женени, заедно сме, просто не живеем в една и съща държава. Малко е странна ситуацията!”

Ледената кралица признава, че е много ядосана на шефовете на ЦСКА и потвърждава информацията, че двамата със съпруга си имат претенции към клуба.

Асдис Ран признава, че е имала сериозни проблеми с имплантите си, които са именно от френските, които бяха обявени за опасни: “Едната наистина се спука много лошо!” Тя препоръчва на всички жени, които имат такива импланти да се прегледат: “Защото аз познавам момичета, при които течовете започват! В Исландия всички ги махат в момента.”

в “Горещо” Найден

Тази събота в “Горещо” Найден разказва за първородния си син, за това как се чувства в ролята на баща и за мистерионата си половинка.

„Горещо”, събота, 28 януари 2010г., 22:20 часа, Нова телевизия.

Още за Венета Райкова

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Ледената кралица Асдис Ран в "Горещо" (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg