В програмата

„НепознатиТЕ” преследват Енчо Керязов

• От 0/5

Принцеса Стефани хвали прочутия акробат Енчо Керязов в първото си интервю за българска медиа

„НепознатиТЕ” преследват Енчо Керязов

Един българин смайва света на цирка през последните 10 години. Той е приет и награждаван от кралски особи, личен приятел е на принцесата на Монако Каролин, а в Австрия пускат марка с лика му. Филмът на журналиста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Калоян Божилов „И циркът пътува…” за първи път ще разкаже истинската история за пътя на бившия акробат от Ямбол до манежа на най-реномирания европейски цирк „Ронкали”.

 Енчо Керязов с принца на Монако

Само за зрителите на bTV Керязов ще разкрие колко дълъг е този път, как се става гуру във фитнеса, от какво се лишава един артист, който всяка вечер е на манежа, защо продължава да живее в каравана и отказва 5-звездните хотели, на какво иска да научи синовете си и как се получава най-престижната циркова награда в света „Сребърен клоун”. Той ще разкрие с какво  покорява световните сцени, защо и как участва във видео клипове и защо най-популярните европейски телевизионни канали го снимат за своите предавания.

„НепознатиТЕ” преследват Енчо Керязов

Екипът на „НепознатиТЕ” преследва прочутия българин в няколко държави, тренира с него във фитнес залата, споделя обед със семейството му в караваната, допуснат е зад кулисите на прочутия цирк „Ронкали”. Във филма с уникални интервюта участват принцесата на Монако Стефани и кмета на града-държава. 
„НепознатиТЕ” преследват Енчо Керязов
Как момчето от Ямбол Енчо Керязов стига до цирковия Олимп, зрителите на bTV ще разберат тази неделя, 15 януари 2012 г., от 15ч.

Още за НепознатиТЕ

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg