В програмата

Шокиращи репортажи в „Разследване” на Нова ТВ

• От 0/5

Топ журналистът Васил Иванов е сред авторите на „Разследване”

Шокиращи репортажи в „Разследване” на Нова ТВВсяка неделя от 14 януари „Разследване” ще предлага филми, разкриващи конкретни примери на корупция, всякакъв вид престъпления на фирми, длъжностни лица от държавния апарат, политици, а също и порочни практики в обществото, предизвикани от недомислия в законодателството.

 „С тези конкретни примери на престъпления и нарушения ще се показват масови практики в съответните области на живота”, обясни топ журналистът Васил Иванов.

Той е един от авторите на предаването, което ще започва в 17:00 ч., половин час преди „На 4 очи”. Идеята на „Разследване” е след всеки излъчен материал да се предизвика реакцията на съответната институция и на обществото като цяло.

Екип от най-добрите разследващи журналисти ще работи в екип с оператора Димитър Славов, който има дългогодишен и богат професионален опит зад камерата.

Шокиращи репортажи в „Разследване” на Нова ТВ

Васил Иванов е носител през 2006 г. на връчваната в Лайпциг награда „За свободата и бъдещето на пресата”  (Preis für die Freiheit und Zukunft der Medien), известна като „Европейският Пулицър”. Удостоен е и с „Полицай на годината” за граждански принос към работата на полицията.

Още за Разследване

17:10
29.11.2020
Хавай 5-0 - Екипът започва разследване, когато дъщерята на морски тюлен от специалните части е отвлечена, докато той е на секретна мисия. Междувременно Дани трябва да открие 18,5 млн. Долара, които дължи на похитителите си. - Action - 2014
01:45
30.11.2020
Капитан Шериф - Главният готвач на ресторант е открит мъртъв и захвърлен в боклука. Шериф и Бриар се впускат из гастрономическите среди на Лион, за да открият извършителя на убийството. По време на разследването си те трябва да преодолеят редица проблеми.
02:45
30.11.2020
Неидентифициран: Американското разследване на НЛО: НЛО и атомните оръжия

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg