Актуално В програмата

„Под прикритие” с награда от МВР

Добави коментар

Тази неделя, в „Под прикритие”, Иво и Куката решават да направят обир на кола – инкасо зад гърба на Джаро.

Актьорът Владимир Пенев, изпълняващ ролята на инспектор Попов в сериала "Под прикритие", получи награда от Синдикалната федерация на служителите в МВР за принос към изграждането на положителния имидж на българския полицай. Почетният знак се връчва всяка година на лица в и извън структурата на МВР за изграждане на цялостния положителен образ на Полицията. Наградата на СФСМВР е годишна, а номинациите се определят чрез вътрешно гласуване от служителите на МВР. Почетният знак бе връчен на коледното празненство на Федерацията, на което актьорът бе специален гост.

„Под прикритие” с награда от МВР

Тази неделя, в следващия епизод на „Под прикритие”, Иво и Куката решават да направят обир на кола – инкасо зад гърба на Джаро. Междувременно в ГДБОП отделът на Васил е оглавен от Момчил Нешев. Нешев разпитва заподозрян и разкрива важни улики около случая с убийството на депутата Желев. Без да иска Куката разкрива на Мартин подробности за удара с инкасото. За да отмъсти на Иво, Мартин издава на инспектор Попов информация за предстоящия обир и така Иво и Куката попадат в капан, а животът им е в опасност.

Това е епизодът, в който ще участват и феновете на „Под прикритие”, благодарение на които бяха заснети екшън сцените с преследване преди няколко седмици на паркинга в столичен МОЛ. За първи път в роля ще влезе и актрисата Теодора Духовникова, а героят на Чочо Попйорданов ще стане все по-важен за разплитането на убийството на депутата Желев.

Не пропускайте „Под прикритие” и на Коледа – 25 декември от 20.45 ч. по БНТ1!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Под прикритие: Предадено доверие , Под прикритие

Юлиан Вергов влиза в „Под прикритие“

Сериалът „Под прикритие“ тръгва от 9 декември

Филмов маратон с “Под прикритие”

“Под прикритие” вече и в Италия

Сложни каскади и много екшън в новия сезон на „Под прикритие”