Актуално В програмата

„Женени с деца” по bTV Comedy от 29 декември

Добави коментар

Забавното ежедневие на едно мързеливо американско семейство. „Женени с деца” от 29 декември.

Забавното ежедневие на едно мързеливо американско семейство ще проследи ситкомът „Женени с деца”. Поредицата ще се излъчва по bTV Comedy от 29 декември, всеки делничен ден от 22:00 часа. 

Женени с деца

Ал Бънди (Ед О’Нийл) е главата на семейството. Той е бивш играч на гимназиалния отбор по американски футбол, докато не среща Пеги (Кейти Сагал). След срещата с бъдещата си съпруга неговият живот се разпада и той е принуден да стане продавач на обувки. За своята мизерия Ал изцяло обвинява Пеги. Тя е мързелива жена, която предпочита да гледа телевизионни шоу програми пред това да възпитава двете им деца или да върши домакинска работа. Освен това често пренебрегва нуждите на семейството си и харчи безразборно малкото пари, които Ал припечелва от работата си. Тя не е склонна да започне работа и в повечето случаи прахосва парите си не за храна, а за дрехи. След 16 години брачен живот, двамата все пак разбират, че тайната на щастливия брак е да приемат особеностите на другия.

Кели Бънди (Кристина Апългейт) е първородното дете на Ал и Пеги. Тя е глуповата блондинка, която след претърпян пътен инцидент в детските си години се е концентрирала върху своята външност. Кели често се присмива на по-малкия си брат – Бъд (Дейвид Фостино). Той смята себе си за много интелигентен и сексапилен, но в повечето случаи жените не мислят така и направо го „отрязват“. Той също не остава длъжен на сестра си и не пропуска удобен случай да я обиди за интелектуалните ѝ възможности.

Женени с деца

Последният член на семейството е кучето Бък. То презира своите стопани и неговите мисли са често озвучавани. Не по-малко колоритни са и съседите на семейство Бънди. Марси Д’Арси (Аманда Биърс) е най-добрата приятелка на Пеги. Тя смята себе си за по-интелигентна от нея и съпруга й, но доста често се оказва точно обратното. Марси е омъжена за банкера Стийв Роудс (Дейвид Гарисън), който впоследствие я напуска. Скоро тя намира втория си съпруг – барманът Джеферсън (Тед Макгинли). 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени с деца

Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев са съседското семейство в българските „Женени с деца”