Актуално Господари на ефира

КЗК за играта "Стани милионер"

1 коментар

Радваме се, че разрешихме този казус. Всичко около играта е изрядно. Участието в „Стани Милионер“ е доброволно

КЗК за играта "Стани милионер"

"Всеки ваш отговор струва 2,40 лв." Тази информация ще придружава оттук нататък обаждането до гражданите от играта "Стани милионер", съобщи Комисията за защита на потребителите (КЗП) след среща с организатора - фирмата "Ню геймс", и трите мобилни оператора - "Виваком", "Глобул" и "Мобилтел", поискана от тях. Досега получателите на посланията оставаха с впечатление, че участието им е безплатно.

На среща вчера между трите мобилни оператора, организаторът на играта „Ню Геймс“ и Комисията за защита на потребителите (КЗП) стана ясно, че всички изисквания на регулаторния орган относно „Стани Милионер“ са спазени. „Радваме се, че разрешихме този казус. Всичко около играта е изрядно. Участието в „Стани Милионер“ е доброволно и ясно обяснено на сайта ни. До някъде разбираме големия медиен интерес към нас, защото ще дадем на някой участник един милион лева, което не се е случвало в България досега и е нормално да има подозрение и недоверие. В края на годината всички ще видят щастливеца, защото при нас е прозрачно“, коментира Юлиан Константинов, водещ на "Стани милионер".

Всеки ден от неделя до петък по Нова телевизия в "Стани милионер" участници получават шанса да спечелят награди от 10 000, 15 000 и 50 000 лева, а в събота играят за 10 000, 15 000 и 100 000 лева. Освен големите награди, всеки ден участниците могат да спечелят от стотиците моментни печалби от 100 до 5000 лева само срещу изпращането на един смс. Голямата награда на играта е 1 милион лева, която ще бъде спечелена в края на годината от участник дал поне един верен отговор.

За разлика от повечето хазартни игри, при които не се знае кой печели големите награди, в "Стани милионер" спечелилите могат да бъдат видяни на сайта на играта, както и в телевизионното студио.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани Милионер

Иво Танев става водещ на "Стани Милионер"

Игра раздаде 362 900 лева за 19 дни