Актуално В програмата

Диана Любенова е водещата на „Милионер търси съпруга“ по TV7

1 коментар

Диана Любенова е водещата на романтичното риалити „Милионер търси съпруга“ по TV7
След втория епизод на риалити шоуто „Милионер търси съпруга” по TV7 стана известна коя е дамата, която ще води реалити епизодите и коментарните студия на предаването. Това e красивата водеща Диана Любенова, която е близка приятелка на Христо Сираков и заедно със съпруга си Лес Уелдън са част от близкото обркъжение на главния герой в шоуто. Тя ще му помага в избора на годеница и бъдеща съпруга.  „Аз я искам като някого, който ще ми попречи да направя глупост в този решаващ момент,” казва Христо за нея.

Диана Любенова е водещата на  „Милионер търси съпруга“ по TV7В коментарното студио на „Милионер търси съпруга”, което ще се излъчи в събота от 19:45 в националния ефир на TV7, експерти и близки приятели на Христо Сираков ще се опитат да отговорят на  въпросите, които не бяха зададени в предишните два епизода. За това в студиото водещата

Диана Любенова ще покани Емил Кошлуков – приятел и продуцент на риалити формата, Ани Владимирова – психолог, и главния редактор на сп. Story – Галина Чолакова. Те ще дискутират темата „Може ли човек да открие любовта чрез телевизионен формат и защо човек като Христо Сираков би се решил на подобна стъпка?”.

Във втората част на разговора ще се включат още двама близки на Христо Сираков – Жени Калканджиева и Руен Пенчев, които ще разкажат личните си впечатления от представянето на Христо и доколко риалити шоуто е успяло да покаже истинската страна на човека.

Всичко това можете да видите в събота от 19:45 в коментарното студио на „Милионер търси съпруга” по националната телевизия TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милионер търси съпруга , Диана Любенова

„Тази събота” и „Тази неделя” - първо издание за сезона на 5 септември, събота по bTV

Салма Хайек, Андреа Бочели, Глория Гейнър и Дарина Павлова с ексклузивни интервюта за bTV

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Жените искат повече Тодор Славков, отколкото Христо Сираков

Милионерът Сираков избра хубавата Ели