На четири очи

"На четири очи" с Цветан Цветанов и Мариус Куркински

• От 0/5

Неделя, 13 ноември, 17:45 ч.,
Гости на Цветанка Ризова ще Цветан Цветанов и Мариус Куркински

На четири очиПредседателят на предизборния щаб на ГЕРБ ще коментира атаката на опозицията срещу вота. С каква цел БСП, ДПС и „Атака”  оспорват изборите, честно ли беше избран Росен Плевнелиев за президент, откъде идват обвиненията за платена победа, възможно ли е прозрачните бюлетини да доведат до касиране на резултата и грешка ли беше идеята министърът на вътрешните работи да оглави изборния щаб на управляващите?

И още: какви реформи започва правителството в средата на мандата и дали те няма да провокират социални бунтове в кризата, колко още ще затягаме коланите според бюджет за 2012 г., за да избегнем гръцкия сценарий в български вариант, как вицепремиерът ще тушира напрежението в системата на МВР, какви законови промени срещу полицейското насилие готвят управляващите, откриха ли органите на реда свои грешки по случая „Катуница” и с чиста съвест ли министърът на вътрешните работи ще лобира за закона за конфискация на незаконно имущество.

Цветанка Ризова ще разговаря и с актьора Мариус Куркински
- за тежестта на дарбата, лекотата на битието, за честото прекрачване между актьорската работа и режисурата, и за живота ни по Гогол днес – ден след премиерата на „Ревизор” в Народния театър „Иван Вазов”.

Още за На четири очи

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg