Актуално В програмата

Спечелиха първите 100 000 лева в „Стани милионер“

Добави коментар

В понеделник късметът се усмихна на Марин Стоянов на 63 години от София, който успя да спечели най-голямата награда до момента от 100 000 лева.
Късметът се усмихна на 63 годишен бизнесмен от София

Спечелиха първите 100 000 лева в „Стани милионер“Вече 29 дни в ефира на Нова върви играта даваща най-големите награди в историята на българската телевизия. Всеки ден от неделя до петък, в ефира на телевизията, участниците играят за награди от 10 000, 15 000 и 50 000 лева, а в събота за 10 000, 15 000 и 100 000 лева. Освен големите награди, всеки ден участниците могат да спечелят награди от 100 до 5000 лева само срещу изпращането на един смс.

В понеделник късметът се усмихна на Марин Стоянов на 63 години от София, който успя да спечели най-голямата награда до момента от 100 000 лева.
Марин се занимава с частен бизнес в областта на натуралната козметика и храни, женен е и има не само деца, но и внуци. „Повечето познати ме знаят като „бай Марин“.

Често играя на подобни игри и да си призная, чувствам се късметлия.
Това е най-голямата ми печалба до момента, но съм решен да се пробвам и за голямата награда от един милион лева“, споделя късметлията. Марин Стоянов ще вложи част от печалбата си в своя бизнес, а с останалата сума ще пътува, като първата дестинация ще бъде романтичен подарък за него и съпругата му.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов