На четири очи

На четири очи с лидерът на КНСБ Пламен Димитров, внукът на лечителя Петър Димков и Мария Илиева

• От 0/5

Гости на Цветанка Ризова ще бъдат  лидерът на КНСБ Пламен Димитров, внукът на лечителя Петър Димков и Мария Илиева, неделя, 13 ноември, 17:45 ч.

Неделя, 13 ноември, 17:45 ч.,


На четири очиГости на Цветанка Ризова ще бъдат  лидерът на КНСБ Пламен Димитров, внукът на лечителя Петър Димков и Мария Илиева
 

Ще расте ли социалното напрежение, идват ли синдикални бунтове през предстоящите зимни месеци?
Бюджет на финансовата стабилност или на бедността и мизерията подготвят управляващите за 2012 г.? Как ще се развие сюжетът „БДЖ”? Ще се отразят ли на българските портфейли събитията в съседна Гърция? Какви доходи според синдикатите са нужни на едно българско семейство, за да оцелява, с колко увеличаването на минималната работна заплата и пенсиите изостава в кризата, как синдикатите четат икономическите сигнали? Още по-тежка ли ще бъде 2012 г.? Отговорите - от лидера на КНСБ Пламен Димитров.

Във втората част на предаването – доктор Петър Димков, специалист по ирисова диагностика, внук на легендарния билколечител и последовател на Дънов. Какво говорят очите на всеки от нас? Истина ли е, че всички болести на духа и тялото се отразяват в тях? Съществува ли лечение само с билки? Има ли нелечими болести? Възможен ли е природосъобразен начин на живот днес?

На финала – факторът Х. Мария Илиева за музиката, шоуто, таланта и един жест, който озадачи мнозина.
 

Още за На четири очи

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg