Актуално На кафе

Хилда Казасян: Направих три аборта от Чочо

Добави коментар

Хилда Казасян направи шокиращо признание в ефира на „На кафе”: „Направих три аборта от Чочо и това бе една от причините за нашата раздяла”.
Хилда Казасян: Направих три аборта от ЧочоХилда Казасян направи шокиращо признание в ефира на „На кафе”: „Направих три аборта от Чочо и това бе една от причините за нашата раздяла”.

Дъщерята на Вили Казасян и актьорът имали страхотна любов по време на 7-годишния си брак, но емоционалният срив след неуспешните бременности довел до отчуждаване и впоследствие до раздяла.

 „Явно Господ е решил, че не трябва да сме заедно”, разясни певицата. Тя намекна, че е имало и друга причина за разрива в отношенията им, но не назова директно за какво става въпрос. Въпреки развода двамата са в прекрасни отношения.

Хилда Казасян: Направих три аборта от Чочо

Чочо и до ден-днешен нарича бившата си жена „мило мое момиче”. За първи път в ефир Хилда Казасян показа и дъщеричката си Надежда – плод на кратката ѝ връзка с бизнесмена Симеон Бучков, с когото се разделя, когато е бременна във втория месец, заради проблемите на любимия ѝ с алкохола.

Надежда е кръстена на майката на Хилда – певицата Надежда Ранджева. Гостенката на Гала разказа, че е в прекрасни отношения с втория съпруг на майка си и го чувства наистина като втори баща. Четиримата обичат да прекарват времето си заедно и вече са планирала поредната си почивка – този път в Катар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хилда Казасян , На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”