Архив Горещо

Попфолк певецът Илиян в “Горещо”, събота, 29 октомври, от 22:30 часа

Добави коментар

“Няма нещо, което да не съм го поискал и да не съм го постигнал!” – споделя Илиян в “Горещо”, събота, 29 октомври, от 22:30 часа
“Няма нещо, което да не съм го поискал и да не съм го постигнал!” – споделя Илиян  в “Горещо”, събота, 29 октомври, от 22:30 часа

Попфолк певецът Илиян в “Горещо”

Тази събота, 29 октомври, от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е попфолк певецът Илиян. В едно много забавно и откровено интервю той разказва за началото на кариерата си, за това как е измислил първия си хит – “Честит рожден ден” и коментира слуховете около себе си.

“Няма нещо, което да не съм го поискал и да не съм го постигнал!” – споделя Илиян и разказва как е снимал в Америка клипа към песента “Чикита”.


Илиян признава, че с годеницата си Белла са заедно много преди да стане известен. “Ще се женим – 2012-та ще има сватба! Аз съм ѝ поискал ръката на Белла и не съм казвал, че ще правим сватба. Сега за първи път го казвам.” – споделя намеренията си Илиян пред Венета Райкова и разкрива, че иска нестандартна сватба с двама кумове и гръцки оркестър.

шампионка по бокс в лека категория Галина Иванова

Тази събота в “Горещо” световната ни и европейска шампионка по бокс в лека категория Галина Иванова споделя как съчетава бокса с това да бъде майка и съпруга. Тя признава, че малко като на шега започва да се занимава с бокс и едва когато печели трите си титли осъзнава с какво се е захванала. Галина казва, че до сега носът ѝ не е чупен, а аркадите ѝ са още от детството. Тя обяснява как успява да се опази и разказва за мача си срещу Дейзи Ланг.

„Горещо”, събота, 29 октомври 2011г., 22:30 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“