Архив Горещо

Азис отговаря на руснаците – на руски език

Добави коментар

Азис отговаря на руснаците – на руски език. Алекс Сърчаджиева – за любовта и тъгата в живота ѝ в “Горещо”
Тази събота, 22 октомври, от 22:50 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е Алекс Сърчаджиева. Водещата на “Фермер търси жена” признава, че много добре се чувства в тази си роля и разказва колко била изненадана от това какви фермери има в България: Алекс Сърчаджиева“Като видиш такива хора и си казваш, че в тая държава не всичко е загубено... Това са едни нормални хора. Живеят живот, който ние отдавна сме забравили.”

Алекс говори за болестта и смъртта на майка си. “Просто изведнъж останах сама като куче! Не виждаш смисъл да вървиш напред, не знаеш за какво се бориш... Тогава нямах никой... Имах момент, в който не исках да живея – не виждах смисъл... Слава Богу, аз имам велики приятели и те много ми помогнаха... По някой път си мисля, че всичко е сън. Много ми е мъчно, че тя не видя София.” Александра Сърчаджиева разказва за дъщеря си София, за връзката и живота си с Иван Ласкин, като коментира и слуховете около двамата.

Азис Тази събота в “Горещо” – ексклузивния отговор на Азис към руснаците – на руски. Той коментира подигравките срещу него в руско телевизионно предаване. “Славата ми ме споходи неподготвен!” – признава той. – “Завари ме по бели гащи, както се казва. Много ми е странно. Тези хора – руснаците – се държат така, сякаш за пръв път виждат – да го наречем – различен човек!” Той признава, че ако е трябвало да плаща за такова нещо, щяло да му струва около два милиона евро – толкова стрували осем минути в национален руски ефир.
 
„Горещо”, събота, 22 октомври 2011г., 22:50 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“