Архив Горещо

Последното интервю на Евгени Минчев

Добави коментар

“Горещо” гостува в дома на Евгени Минчев за последното му телевизионно интервю.
Тази събота, 15 октомври, от 22:15 часа телевизионният таблоид “Горещо” гостува в дома на Евгени Минчев за последното му телевизионно интервю. Той е решил да спре с изявите си по медиите “докато не се оправи хигиената в българската журналистика”.

“Горещо” гостува в дома на Евгени Минчев за последното му телевизионно интервю.

“Чувствам се много щастлив, защото в Лондон си намерих ново гадже!” – споделя лорд Минчев. В последните дни доста злоба се изля върху него по повод аристократичните му титли. Евгени Минчев разказва как е получил титлата лорд Евгени Минчев ъф Итън, за която има и официален документ. “Това беше една добра сделка. Да имаш това нещо – то не пречи! То само добавя към моите характеристики. Това е дошло, може би, като закономерна корона на всичко това, което аз правя. И за това не изпитвам някакво угризение или някакво чувство, че нещо съм направил не по протокола... Ако догодина ме приеме кралицата, ще кажат ли, че това е някаква фалшива кралица?”

в “Горещо” Лили Иванова

Тази събота в “Горещо” Лили Иванова, новата “Мис силикон”-2011 разкрива много подробности за скандалната си връзка с женен мъж, от който е детето й – за опита си за самоубийство, за върнатите подаръци, за огромните кредити, разбитите мечти и заплахите, които Лили Иванова доказва със запис.

„Горещо”, събота, 8 октомври 2011г., 22:15 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“