Актуално Какво ще се случи...

Черни дни за Рангел Чеканов – в сряда, 12 октомври „Столичани в повече” по bTV

Добави коментар

Въпреки продължаващите опити на Славка и Йордан да прекратят връзката на сина им със съседката, Андрей няма ни най-малко....
Столичани в повече”

Въпреки продължаващите опити на Славка и Йордан да прекратят връзката на сина им със съседката, Андрей няма ни най-малко намерение да се върне в Австралия и да се откаже от любовта си.

Младият фотограф сериозно се е заел с търсенето на работа.
Усилията му да зарадва Мария с билети за дългоочакван концерт се увенчават с успех, но двамата влюбени разбират, че са жертва на подъл номер.

Кой и защо го е скроил, зрителите ще видят в следващия епизод на „Столичани в повече” - в сряда, 12 октомври, от 21:00 часа по bTV.   
Столичани в повече”

Рангел все още таи някакви надежди да изплува от дъното, които обаче бързо ще бъдат попарени. Настроението му още повече ще се вгорчи, защото е време да предаде кметския пост на Йордан.

Столичани в повече”


И докато семейство Лютови се радва на новия кабинет в общината, Рангел сериозно обмисля крайни мерки за изход от ситуацията, които включват огнестрелно оръжие….   

Столичани в повече”


След като за пореден път се сблъсква с гнева на баща си, Радко е решен възможно най-бързо да забогатее от намерената статуя. Той предприема собствено „проучване на пазара”, но веднага е заловен от Спас.

Столичани в повече”


Ще се окаже ли достатъчно ценна статуята, какви са новите тайни прякори на двамата „съдружници по неволя” и какъв разговор по женски ще проведат Мария и баба Марийка, ще стане ясно в следващия епизод на „Столичани в повече” – в сряда, от 21:00 часа по bTV.      
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“