Актуално В програмата

Нова ТВ пуска първото полицейско риалити у нас – „Градски ченгета”

Добави коментар

„Градски ченгета” няма да бъде предаване само за полицията и престъпността. Зрителите за първи път ще опознаят полицаите и в друга светлина...
За първи път зрителите ще бъдат толкова близо до градските патрули, до забързаното им ежедневие и техните лични истории

Градски ченгетаЗа първи път в България зрителите на Нова телевизия ще видят един уникален риалити формат, посветен на ежедневието на полицаите, техните истински човешки съдби и истории. Това ще се случи в най-новия телевизионен проект на Нова ТВ – „Градски ченгета”, който ще стартира от 30 септември и ще бъде излъчван всеки петък от 22.30 ч.

В рамките на половин час документалната поредица ще ни среща с реални истории, шокиращи казуси, мащабни акции и заплетени разследвания и ще ни въвлича във вълнуващото ежедневие на служителите на МВР. Всеки епизод ще представя динамични случаи, заснети в реална обстановка, по време на нощните дежурства на патрулните полицаи в София, ще разкрива истинското лице на човека от закона и ще дава актуална и полезна информация за престъпността и случващото се по улиците на града.

Градски ченгета

Главните действащи лица са именно градските ченгета, които ще се сблъскват със семейни скандали, побои, пиянски свади, наркотици, организирани грабежи, арести... и всичко това ще се случва пред обектива на камерата и за първи път – толкова близо до зрителите.

Градски ченгета

„Градски ченгета” обаче няма да бъде предаване само за полицията и престъпността. В първото по рода си полицейско документално риалити у нас, зрителите за първи път опознаят полицаите и в друга светлина...
Те ще видят отблизо техния личен живот, ще разберат как се отразява професията им в семейството и личните им взаимоотношения.

Градски ченгета


„Градски ченгета” е един вълнуващ и динамичен риалити формат, който ще покаже колко рискована и многостранна е работата на полицаите, какви хора са те и какво ги е накарало да изберат тази професия – от 30 септември по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски ченгета

„Градски ченгета” ни прави свидетели на престъпления с наркотици

„Градски ченгета” ни среща с най-древната професия

„Градски ченгета” тръгват по следите на пияните шофьори

„Градски ченгета” – когато детските игри се превърнат в престъпление