Актуално В програмата

В "Преди обед": Ексклузивно ТВ интервю с Ина Григорова

Добави коментар

Ина Григорова дава първото си интервю от 10 години специално за „Преди обед” - вторник, 20 септември от 10.00 часа по bTV
Ина Григорова дава първото си интервю от 10 години специално за „Преди обед” - вторник, 20 септември от 10.00 часа по bTV
елена розберг,
След силния старт на новото магазинно-информационно предаване на „Преди обед” със  специални гости семейство Соломон и Гергана Паси, утре от 10:00 часа зрителите на bTV ще видят Ина Григорова в първото ѝ телевизионно интервю  след 10 години.  

Творческият директор на предаването, Георги Тошев  ще срещне публиката с  авторката на едни от най-хубавите текстове в съвременната българска поп музика в сърцето на Манхатън, където тя живее в момента. Позната на аудиторията като журналист за списанията „Егоист” и „Едно”, както и  водеща на телевизия ММ и 1002 нощи, Ива Григорова ще разкаже за мотивите си да напусне страната на върха на славата си и за творческите предизвикателства при създаването на текстовете на „Мога” и „В трето лице” на Ирина Флорин, „Няма как” на Антибиотика и „Обсебен” на Стенли. Ина ще сподели за зрителите на „Преди обед”  какви са настоящите и бъдещи ѝ проекти и любопитни факти от личния си живот.

В студиото на „Преди обед”  Валентина Войкова и Теодора Духовникова ще търсят аргументи за и против държавните или обществените училища,  докато зрителите ще се запознаят с образователните практики в  лицензираното от тази учебна година Валдорфско начално училище.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Свежи лица и нови тематични блокове в новия сезон на „Преди обед“

Петър Дочев и Деси Стоянова са новият екранен тандем водещи на „Преди обед“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител