Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи в новите епизоди на „Столичани в повече” – от 28 септември по bTV

Добави коментар

Чеканови и Лютови прекрачват всички граници в новите епизоди на „Столичани в повече” – от 28 септември по bTV

Чеканови и Лютови прекрачват всички граници в новите епизоди на „Столичани в повече” – от 28 септември по bTV

Столичани в повечеНови съюзи, неочаквани срещи, още по-неочаквани раздели и още по-комични ситуации ще забавляват зрителите в новите епизоди на хитовия сериал на bTV – „Столичани в повече”. Поредицата стартира на 28 септември, сряда, от 21:00 часа.

Резултатите от изборите в Извор ще направят войната между Чеканови и Лютови още по-ожесточена. В името на надмощието категориите „чест”, „достойнство” и „морал” ще бъдат напълно зачеркнати и от двете семейства. Всички граници ще бъдат прекрачени, всички средства – позволени.

Столичани в повече

Вълнуващи преживявания очакват младите герои от „Столичани в повече”. Докато главите на двете семейства коват своята политическа съдба, Андрей, Мария и Димо ще се оплетат в сложен любовен триъгълник, в който всеки ще се бори за любовта.  Всички те ще бъдат изправени пред изненади, за които никак не са подготвени.

Спас и Радко продължават да бъдат обсебени от заровеното имане
, а обстоятелствата ще ги превърнат в „съдружници по неволя”. Двамата ще успеят да стигнат до края на търсенето, но дори не подозират, че „краят” е само началото на нови, още по-големи изпитания и перипетии, с които трябва да се справят.

В новите епизоди зрителите ще видят и нови герои. Орлин Горанов ще влезе в ролята на известен писател. Той ще бъде привлечен от едно от враждуващите семейства, за да повдигне още повече авторитета му пред местните жители. Георги Калоянчев ще изиграе голямата любов от младостта на баба Марийка. Ще се възвърнат ли старите чувства или всичко ще остане в миналото, ще стане ясно само в „Столичани в повече” – от 28 септември, сряда, от 21:00 часа, само по bTV.

Животът в Извор вече няма да е такъв, какъвто зрителите го познават!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“