Актуално Търси се...

„Търси се…” Левон Хампарцумян в неделя, от 11 септември от 11:00 часа , bTV

Добави коментар

„Търси се…” стартира и с нов ден на излъчване – неделя, а часът остава 11:00. Първи гост за сезона Левон Хампарцумян.
Със старта на новия телевизионен сезон ток шоуто „Търси се…” стартира и с нов ден на излъчване – неделя, а часът остава 11:00. Зрителите ще могат да гледат съкровените изповеди на най-популярните хора у нас час преди обедната емисия на bTV Новините. След двумесечна лятна ваканция водещите Меги и Нели са готови да зарадват феновете на предаването с още много емоционални срещи и разговори с някои от най-известните хора у нас. „През новия телевизионен сезон предстоят едни от най-интересните серии на „Търси се…”, вълнуващи срещи с близките на гостите ни и неочаквани изненади”, споделят водещите на предаването. Сред най-любопитните имена Меги и Нели разкриха тези на актьорите Иван Радоев, Стефка Янорова, Ненчо Илчев и певицата Маргарита Хранова.

„Търси се…” Левон ХампарцумянВ първото за новия сезон предаване на 11 септември, неделя, специален гост ще бъде най-популярния банкер у нас – Левон Хампарцумян. За първи път зрителите ще научат подробности за личния му живот и неговата гледна точка как се поддържа баланса между бизнеса и семейството.

Най-интригуваща и емоционална  ще бъде срещата на банкера с неговата съпруга – Мариана. Двамата се запознават, когато работят заедно. „Всичко между нас пламна по време на инспекция, на която бяхме заедно”, споделя красивата Мариана. Двамата със съпруга ѝ живеят вече в новия си дом – огромна къща в полите на Витоша.

Мариана обаче ще разкрие, че не винаги луксът е бил запазена марка при семейство Хампарцумян.


„В началото на нашата връзка живеехме у родителите на Левон. Беше ни много трудно”, споделя съпругата на банкера. За първи път тя ще разкрие, че двамата са имали една раздяла по времето, когато банкерът е работил в държавната администрация.

„Напрежението в работата се отрази и на нашите отношения. Но явно е било писано да сме заедно”
, разказва съпругата на Левон Хампарцумян.

„Търси се…” Левон Хампарцумян

В „Търси се…” Левон Хампарцумян ще се срещне и с най-добрия си приятел от артистичните среди – режисьорът Маги Халваджиян. Той ще поиска да види актьорския талант на банкера и ще го предизвика да имитира Марлон Брандо.

фотосесия на водещите Меги и Нели


Заради огромната си страст към фотографията друг негов приятел – Михаил Заимов ще го накара да направи в студиото на предаването професионална фотосесия на водещите Меги и Нели. Как ще ги предразположи и какво ще види неговото фотографско око – зрителите ще разберат в „Търси се…” на 11 септември, неделя, от 11:00 часа само по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: