Актуално В програмата

Димитър Цонев ще води новото предаване „24/7” по bTV Action

Добави коментар

От октомври популярният журналист и тв водещ Димитър Цонев ще води ново актуално предаване по bTV Action - „24/7”.
Димитър Цонев ще води новото предаване „24/7” по bTV ActionОт октомври популярният журналист и тв водещ Димитър Цонев ще води ново актуално предаване по bTV Action - „24/7”. В рамките на един час то ще предлага на зрителите експертен поглед към наболелите теми на деня и ще дава трибуна на известни общественици да докажат професионализма и етиката си. Предаването ще разчита на активното участие на зрителите, като ще заложи на комуникация в интернет.

Авторското предаване „24/7” ще се състои от две части.

Първата ще представя на зрителите анализи и коментари на известни журналисти, политолози и социолози за трите най-важни събития от седмицата. Заедно с водещия на предаването те ще коментират предварително избраните от зрителите теми, като класацията ще се прави на сайта на предаването.

Във втората част на „стола на истината” ще сядат известни публични личности, за да отговорят на седемте въпроса на Димитър Цонев. Гостът няма да има време за подготовка на отговорите си и ще бъде допълнително затруднен от ограничението във времето за коментар по дадената тема – след  90 секунди микрофонът ще се прибира.

Зрителите също ще участват с въпроси към гостите като в последствие журират отговорите им в интернет и ще ги квалифицират като „одобрение или неодобрение”, респективно – „истина или неистина”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 24/7 , Димитър Цонев

Студио 6 на БНТ ще носи името на Димитър Цонев

Димитър Цонев се завръща в БНТ

Защо Димитър Цонев напусна bTV?

Дъщерята на Димитър Цонев влиза в предаването "Жените говорят" по TV7

Цветанка Ризова и Димитър Цонев в „Лице в лице” по bTV