Актуално В програмата

Мага избра своите трима финалисти в шоуто „X Factor”

Добави коментар

Школите на съдиите отсяха кандидатите до 1 процент от всички, явили се на предварителните кастинги в шоуто „X Factor”
Мага избра своите трима финалисти в шоуто „X Factor”Школите на съдиите отсяха кандидатите до 1 процент от всички, явили се на предварителните кастинги в шоуто „X Factor”

След като преминаха през тренировъчните лагери – най-трудния етап в шоуто „X Factor”, участниците се класираха за финалния етап преди концертите на живо – школите на съдиите. В тях всеки от менторите Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев се изправят пред най-тежкия момент за тях.

„За мен като ментор това е най-трудният етап от „X Factor”. Трябваше да отсея тримата най-добри изпълнители в моята категория, с които ще работя по-нататък, това ме изправи пред голямо предизвикателство, всички са вече перфектни във всяко едно отношение...”, сподели Мага за своите емоции в тази част на шоуто.

Мага избра своите трима финалисти в шоуто „X Factor”

Школата на Мага продължи три денонощия, където шестима участници, Мага и неговите най-близки приятели помогнаха за избора му. Целият екип замина за тайно място, на едно от най-красивите места в България, за да може да концентрира своите усилия единствено в това да вземе правилния избор.

Мага избра своите трима финалисти в шоуто „X Factor”Шестимата кандидати живяха заедно, забавляваха се, отдадени на музиката и работеха усилено върху задачите, дадени им от композитора. Така те станаха приятели, докато трима от тях трябваше да напуснат най-машабното музикално шоу и да се разделят със своята мечта.

През септември ще разберем коя група пое Мага, кои са неговите трима финалисти, къде е райското кътче, където всички работиха заедно, как се взима трудното решение да елиминираш трима от най-добрите кандидати...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor