Актуално В програмата

Discovery Channel с обновена визия от есента

Добави коментар

Тази есен Discovery Channel стартира новия телевизионен сезон с обновена визия и нова програмна схема. От 1-ви септември каналът въвежда нова, по-смела и динамична визия.
Нови и уникални предавания очакват зрителите на Discovery Channel у нас

Тази есен Discovery Channel стартира новия телевизионен сезон с обновена визия и нова програмна схема. От 1-ви септември каналът въвежда нова, по-смела и динамична визия. Успоредно с тази промяна Discovery Channel обяви и новите и интригуващи премиери, очакващи зрителите тази есен.

Промяната във визията имат за цел да приближат телевизионния канал още повече  до желанията и очакванията на основната му аудитория - мъже на възраст 25-39 години.
В същото време каналът ще продължава да отразява уникалния баланс между забавление и знание, като по този начин привлича и по-широка аудитория – зрители на възраст над 15 години.

“Discovery навлиза в новия сезон с амбициозна поредица от програми и освежена визия, която може да се види във всички графични елементи и автореклами на  канала. Вярвам, че Discovery Channel, повече от всякога, ще представи на зрителите си в България уникален баланс от забавление и неподправено знание, по един смел и най-вече динамичен начин. Каналът е по-забавен, по-вълнуващ и дава много информация, за която да говорите с приятелите си”
, коментира Александра Тиганас, програмен директор за Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA.

От ЛюбопитствоЕдна от основните премиери, които ще се отличат в есенната програмна схема на Discovery Channel e „От Любопитство” (Curiosity). Забележителната телевизионна поредица е създадена от легендарния основател на Discovery - Джон Хендрикс. Програмата е експедиция, която цели да разкрие истините зад най-вълнуващите житейски въпроси, като например „Можем ли да живеем вечно?”, „Има ли паралелна вселена?” или „Каква е целта на оргазма?”. Поредицата ще има 12 епизода и всеки един ще бъде представен от холивудска звезда като Морган Фриймън, Робин Уилямс или Мишел Родригез и много други.

Като част от новата програмна схема, Discovery Channel е подготвил и няколко премиери, включващи, както някои от най-емблематичните герои на канала, така и известни актьори и комедианти. От началото на септември, феновете ще могат да гледат следните предавания по Discovery Channel:

Идиот в чужбина


Идиот в чужбина

от 1 септември, всеки четвъртък, от 22:00 часа
Това е най-сложната шега, прераснала в социален експеримент на телевизионния екран. Водещи са 3-ма комедианти, сред които и създателите на комедийния сериал Офисът.

Възстановяването на Кота Нула


от 4 септември, всяка неделя, от 21:00 часа

„Възстановяването на Кота Нула“ е хроника за историческата реконструкция на Световния търговски център. Тази невероятна история е продуцирана и разказана от холивудската легенда Стивън Спилбърг.

Оцеляване на предела (6 сезон) 
Оцеляване на предела

от 6 септември, всеки вторник, от 22:00 часа
В новия 6-ти сезон на „Оцеляване на предела“ зрителите ще  могат да видят един още по-смел Беър Грилс.  Той преминава през още повече предизвикателства и показва какво е да   оцеляваш на предела на силите си.

От Любопитство
от 26 септември, всеки понеделник, от 22:00 часа,
Уникална телевизионна поредица, разплитаща отговорите на големите житейски въпроси

Новата ефирна концепция е разработена от творческия директор на Discovery Networks CEEMEA Стивън Ройл и използва по-енергична палитра, опакована с динамична графика, както и нови екранни елементи.

Стивън Ройл, креативен директор на Discovery Networks CEEMEA коментира: „Исках да създам нещо наистина по-енергично и стилизирана цветова палитра, подобрени икони и заставки, които ни приближават до новата визия на марката Discovery в САЩ, която постигна голям успех и ние сме наистина доволни от резултатите.“
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: От Любопитство , Идиот в чужбина , Възстановяването на Кота Нула

Възстановяването на Кота Нула

„От любопитство” на Discovery Channel