Актуално Други

Тейлър Лаутнър от филма „Отвлечен” ще води наградите на MTV

Добави коментар

Звездата от „Здрач” Тейлър Лаутнър ще e сред водещите на музикалните награди на MTV тази неделя
Звездата от „Здрач” Тейлър Лаутнър ще e сред водещите на музикалните награди на MTV тази неделя

Тейлър Лаутнър от филма „Отвлечен” ще води наградите на MTVМладият, 19-годишен актьор, звезда от поредицата „Здрач” ще зарадва многобройните си почитателки като водещ на тазгодишните награди на MTV нa 28 август 2011 г. в Лос Анжелис. Сред звездите, които ще бъдат водещи с Лаутнър на едни от най-важните музикални награди, са също музикантът Джо Джонас, актьорът и музикант Джаред Лето, младата Селена Гомез, канадският комедиен актьор и сценарист Сет Роджен и скандалната Ким Кардашиян.

Освен в ролята на водещ на музикалните награди на MTV, на 23 септември ще видим Лаутнер и в друг негов проект – филмът „Отвлечен”. В него той изпълнява главната роля и дебютира като продуцент. Екранната му партньорка и негова половинка в живота е Лили Колинс, дъщеря на легендарния музикант Фил Колинс. „Отвлечен” е режисиран от Джон Сингълтън („Бързи и яростни 2”) и е първият проект на продуцентска компания „Tailor Made”.

В „Отвлечен” Тейлър Лаутнър играе ролята на младеж, неволно въвлечен в смъртоносния свят на тайния шпионаж, когато попада на своя снимка като малко момче в уебсайт за изчезнали лица. Той осъзнава, че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял.

Когато започва да сглобява истинската си самоличност, Нейтън е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва - съседката му Карън /Лили Колинс/. За Нейтън единственият начин да оцелее и да разреши загадката с биологичния си баща е да спре да бяга и да поеме нещата в свои ръце.

В лентата на Тейлър Лаутнър партнират също Сигорни Уивър и Алфред Молина.

Световната и българска премиера на „Отвлечен” е на 23 септември 2011

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тейлър Лаутнър , Отвлечен

Тейлър Лаутнър е „Отвлечен” в първия си филм като продуцент

В програмата: