Какво ще се случи...

Малин Кръстев и Алекс Раева са емигранти в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”

• От 0/5


Действието в най-новия български сериал „Седем часа разлика” се развива паралелно на два континента – в София и Ню Йорк. Какво свързва и какво разделя героите в тези два града, зрителите на bTV ще разберат тази есен в праймтайм.

Малин Кръстев и Алекс Раева са емигранти в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”

В „Седем часа разлика”, вдъхновен от действителни събития и личности, една от най-широко застъпените теми е тази за емиграцията в трите й най-различни лица – старото поколение емигранти от 40-те и 60-те години, първите икономически емигранти от 90-те и последното поколение – учещите и оставащи да работят в Америка млади българи. В момента в България почти няма семейство, чийто член или близък родственик да не е бил, или в момента да е в чужбина. И ако за бита и материалния живот на тези хора семействата знаят доста, то какво се случва вътре в тях - с душите и мислите им - е жадувана от мнозинството българи тайна.

Един от най-обичаните и успешни актьори в България – Малин Кръстев ще се превъплъти в ролята на Боян – собственика на култовата българска кръчма в Ню Йорк „Избата”. Неин прототип е небезизвестното българско заведение в Манхатън „Механата”. Заведението е проспериращо, но слабостта на Боян към хазарта бързо го разорява и той задлъжнява на един от най-опасни представители на подземния свят в Ню Йорк.

Зрителите на bTV ще видят актьорския дебют на една от най-успешните певици и ТВ лица - Александра Раева.
Тя ще се превъплъти в ролята на начинаещата певица, която се опитва да пробие в САЩ Нина Роси. Тя притежава къща в Лос Анджелис, но е изоставила сигурния си живот, за да се премести при своя приятел Боян в Ню Йорк. Неговите проблеми обаче скоро застигат и Нина, която също е въвлечена в подземния свят на Ню Йорк.

Още за Александра Раева, Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg