Актуално В програмата

„Ники Кънчев под наем” и „Разбий Иван и Андрей” по Нова ТВ

Добави коментар

„Ники Кънчев под наем” и „Разбий Иван и Андрей” - зрителите ще има ключова роля в новите предавания

„Ники Кънчев под наем” и „Разбий Иван и Андрей” - зрителите ще има ключова роля в новите предавания

Ники Кънчев под наемНики Кънчев сме свикнали да виждаме винаги в костюм, а Иван и Андрей седнали зад бюро. Той задаваше въпроси и раздаваше чекове, а те настаняваха гостите си на меко канапе и ги засипваха с теми и изненади.

Тази есен обаче всичко това ще се промени, защото емблематичните лица на Нова ТВ ще влязат в нови роли. Ники Кънчев ще смени строгия костюм със спортно-елегантна униформа в най-новото следобедно предаване „Ники Кънчев под наем”, а тандемът Иван и Андрей буквално ще ни разкажат играта в телевизионното състезание „Разбий Иван и Андрей”, което ще се излъчва веднъж седмично.

Ники Кънчев под наем

Всеки делничен ден Ники Кънчев ще се „дава под наем” на всеки, който има нужда от помощ и съдействие при разрешаването на даден проблем. От своя страна, водещият обещава да използва всичките си знания, умения и контакти, за да разреши случая и да улесни живота на хората. Ще пътува из града и страната със своя автомобил, ще разчита на армия от най-подходящите експерти, ще помага и ще дава ценни съвети на зрителите по всякакви теми и ще им спестява време, пари, нерви и усилия.

Разбий Иван и АндрейТандемът Иван и Андрей пък хвърлят ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях в една различна, невиждана досега и много забавна битка.

Двамата сериозно ще трябва да наблегнат на физическата си подготовка и издръжливост, защото ги очакват какви ли не изпитания – ще покриват нормативи, ще разчитат на своята ловкост и сръчност, ще доказват знания в различни видове игри, а срещу тях ще може да се изправи всеки, които има куража да „разбие” водещите.

Освен че ще представят емблематичните лица на Нова ТВ в нова светлина, двете предавания си приличат и по още нещо – най-важните и ключови участници са самите зрители, които могат да се записват за участие още от днес.

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ники Кънчев под наем , Разбий Иван и Андрей

Ники Кънчев помага на Митьо Пищова да развали черна магия

Ники Кънчев празнува имен ден с волейболния отбор на ЦСКА

„Мистър България-Европа” 2011 в битка за титлата в „Разбий Иван и Андрей”

Алфредо Торес преподава хип-хоп, Крум скача с бънджи в „Ники Кънчев под наем”

Златка Димитрова и сватбен марш в „Ники Кънчев под наем”