Какво ще се случи...

Седми сезон на сериала „Монк” всеки вторник и сряда от 21:00 часа

• От 0/5

Емоционалната страна на Монк разкрита в седмия сезон на сериала, всеки вторник и сряда от 21:00 часа по bTV

Седми сезон на сериала „Монк”Детектив Ейдриън Монк е популярен сред зрителите както с безпогрешния си усет, така и със странните си мании: страх от микроби, страх от височини и от... хора. Психичното му разстройство е породено от трагичното и неразрешено убийство на съпругата му и коства на безпогрешния инспектор работата му в полицейското управление на Сан Франциско. След този случай Монк е принуден да работи като частен детектив и консултант на полицията.

Седми сезон на сериала „Монк”

В седмия сезон на сериала „Монк” безпогрешният детектив трябва да преодолее още една трагична загуба – смъртта на любимия му психиатър, д-р Чарлз Крогер. Така Монк решава да се премести в нов дом, далеч от съседката, чието свирене на пианото твърде много му напомня за д-р Крогер. Предишният собственик на къщата е починал в нещастен случай, но по-късно Монк открива, че всъщност не е било нещастен случай и така поставя своя живот, както и този на Натали, в опасност.
Седми сезон на сериала „Монк”

Епизодите в новия сезон разкриват емоционалната страна на Ейдриън. В няколко от тях той трябва да се изправи пред страховете си, да загърби чувствата си, за да постигне обичайните за неговия интелект професионални резултати. В един епизод той трябва да разреши случай, свързан с бившия съпруг на Натали. В друг – Ейдриън се влюбва в бивша танцьорка, и въпреки че всички улики сочат към нея, въпреки че тя се признава за виновна, той продължава да търси оневиняващи я доказателства.  

В седмия сезон Монк ще разбере, че има полубрат – Зан. Зан е избягал от затвора и е обвинен в убийство, докато е беглец. Той ще се обърне за помощ към Ейдриън.

Още за Монк

02:00
29.03.2020
Монк - сериал, еп.1, 2
03:00
30.03.2020
Монк - сериал, еп.3

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg