Архив Рейтинг

Музикалното шоу на bTV "Гласът на България" - най-гледано

Добави коментар

Музикалното шоу на bTV "Гласът на България" - най-гледано. По-голям брой зрители привлича единствено финалът на хитовия сериал "Забраненият плод".
Музикалното шоу на bTV "Гласът на България" - най-гледаноНай-успешното ТВ предаване през юли е музикалното шоу на bTV "Гласът на България". По-голям брой зрители привлича единствено финалът на хитовия сериал "Забраненият плод", но "Гласът на България" отчита най-висок пазарен дял за месеца - близо 57%.

Отново програмите на bTV окупират по-голямата част от позициите в Топ 50 за юли /общо 37/, като заемат и първите 21 места. БНТ1 влиза с 8 позиции, а Нова ТВ - с 5.

За пореден път bTV Новините са най-предпочитаната новинарска емисия за месеца, като късната, централната и обедната емисии заемат челните три позиции. Обедната емисия на bTV Новините привлича близо 80 000 зрители повече от най-гледаната емисия на По света и у нас и 200 000 зрители повече от централната емисия Календар на Нова ТВ.

"Тази сутрин"
за пореден месец е най-гледаният делничен сутрешен блок (на 36-та позиция в топ 50), като привлича с 300 000 зрителите повече от следващите в класацията "Здравей, България" и "Денят започва", които имат почти еднакви резултати през юли.

В първата десетка на най-гледаните програми за юли влизат още "Комиците", "Златната клетка", "Шоуто на Слави" и хитови филмови заглавия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Комиците , Златната клетка , Забраненият плод , Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"