Актуално Други

Турнето на „Пълна лудница“ ще завърши на 17-ти септември в Перник

Добави коментар

На 17-ти септември Жоро Бекъма и компания ще окупират стадиона в Перник за последното шоу на турнето на „Пълна лудница“.
Пълна лудницаНа 17-ти септември Жоро Бекъма и компания ще окупират стадиона в Перник за последното шоу, част от кандидат-президентската кампания на най-популярния футболист в България в момента. Отговорът на въпроса, който задаваха стотици фенове в интернет пространството още с обявяването на турнето, дойде след съгласуване с календара на родното ни първенство по футбол. Причината за това е, че екипът на предаването държеше „90-тата минута“ на турнето да се „играе“ именно на пернишкия стадион, като емблематично за Бекъма място.

Пълна лудница


Но докато се стигне до там „Пълна лудница“ ще зарадва феновете си и в другите градове (Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и Русе). В момента кипи усърдна подготовка по всички флангове.

Пълна лудницаПродуцентите от „Глобал вижън“ пазят сценария на шоуто в дълбока тайна, но обещават, че спектакъла ще е много по-различен и изненадващ от ТВ формата. Въпреки всичко, те повдигнаха леко завесата с новината, че няма да пеят само Алебна, Тома и Кольо Гилъна, а и всички останали участници, като в репертоара ще има за всекиго по нещо. Всичко това ще е придружено и с атрактивни танци, над които в момента работи Стаси – хореографката на Адреналинките от „Господари на ефира“.  

Тя сподели, че всички се справят страхотно, но откритието за нея е Герасим Георгиев – Геро. Оказа се, че внушителният по размери Карфиол Петров всъщност е доста пластичен. В това ще можем да се убедим още със старта на турнето на 23 август в Пловдив.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ