Актуално В програмата

Ерик Робъртс разкрива тайната на успеха

Добави коментар

Ерик Робъртс разкрива тайната на успеха си пред Юлия Манолова

Ерик Робъртс разкрива тайната на успеха си пред Юлия Манолова


Ерик Робъртс

Водещата на новините на TV7 Юлия Манолова беше единствения журналист, който се срещна с холивудската звезда Ерик Робъртс по време на престоя му в България. С нея актьорът сподели за сбъднатите мечти, важните моменти и за ценните неща в живота си.

„Аз обичам да правя филми, мога да снимам всеки ден от живота си. Обожавам да играя, затова отивам там, където ме поканят да работя. С тази мотивация ставам от леглото всяка сутрин и съм благодарен, че имам работата си като актьор.”, казва големият артист и допълва, че отдавна работата му е само удоволствие, а не средство за изкарване на пари. В личния си живот той е изцяло отдаден на съпругата си, която нарича „най-забележителната жена на света”, на дъщеря си Ема и на страстта си към конната езда. За него тайната за постигането на тази сбъдната мечта се крие в това просто да бъдеш на подходящото място в точното време.

Ерик Робъртс е обявен за най-добър актьор на нюйоркския фестивал на независимото кино.
Пред Юлия Манолова той разказва, че за всяка роля се опитва да вникне в психологията на героя си, а не просто да научи репликите, което му помага и да разбира хората по-добре. Казва, че е способен да разпознае един лъжец дори от другия край на улицата, защото много често му се е налагало да се превъплъщава в такъв образ. За него самия честността в общуването между хората е особено важна.

Ерик РобъртсДисциплината също е от особено значение за актьора. Всеки ден започва с чаша зелен чай и тренировка. „Когато не си дисциплиниран, имаш усещането, че хаосът е навсякъде около теб. Затова е много важно да имам навици, които са непоклатими, огромното движение в живота ми прави това още по-наложително. Така се чувствам здраво стъпил на земята.”

Тежка катастрофа преди много години променя отношението на Ерик Робъртс към живота и го прави по-спокоен и търпелив.
„Вече не се затормозявам. Преди бях нетърпелив, дребнав и егоистичен. Сега съм изключително търпелив, опитвам се да не бъда дребнав и съм всичко друго, но не и егоист.”

Холивудската звезда смята, че негов дълг, както и на всички известни хора е да внушават на околните идеята, че всичко е възможно и няма непостижими неща. Дава пример със себе си, който е израснал в бедност, но е намерил начина да се покаже пред света и да стане известен.

Чрез разговора си с Юлия Манолова, Ерик Робъртс отправя и своето послание:
„Съпругата ми и аз вярваме, че ако едно дете никога не е обиждано, унижавано и удряно, в света няма да има войни. Защото в тях няма да бъде посята грубостта и желанието за мъст. Това послание се надявам да стигне сега до сърцата на хората, защото децата са нашата надежда, затова трябва да се грижим за тях като за истински съкровища.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ерик Робъртс